Hoşgeldiniz  

Başkan Gül temizlik işçileri ile buluştu

Semih Köken | 13 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül temizlik işçileri ile buluştu

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,  belediyenin temizlik işçileri ile öğle yemeğinde buluştu.  Gül, 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesi işçilerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirterek,  tüm personele teşekkür etti.

Kemer Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü’ne bağlı işçilerin kaynaşmasını sağlamak ve motivasyonlarını güçlendirmek amacıyla yemek düzenlendi. Öğle arasındaki etkinlikte belediyeye bağlı tüm temizlik işçileri ile Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül bir araya geldi.

TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde belediyenin emekçileriyle buluşmaktan çok mutlu olduğunu kaydeden Başkan Gül, “1994 yılında belediye başkanı seçildiğimde bir ilke imza atmıştım. O yıl GATAB ile sendika ile yapılan sözleşmeye Türkiye’de ilk kez ‘1 Mayıs İşçi Bayramını’ yazdıran başkan ben oldum. Ardından Kemer Belediyesi’nde aynı uygulamayı yaptım. Devlet tarafından 1 Mayıs İşçi Bayramı ilan edilmemesine rağmen bunu sözleşmeye ilk yazdıran belediye başkanı oldum. Belediyemizin tüm emektarlarına ilçemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi. Mangal partisinin bitiminde Başkan Gül ile temizlik işçileri toplu fotoğraf çektirdiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle