Hoşgeldiniz  

Başkan Gül esnafla bayramlaştı

Semih Köken | 29 Ağustos 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül esnafla bayramlaştı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve partililer ile birlikte Kemer esnafını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, CHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve partililer ile birlikte ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

ESNAFA BAYRAM ŞEKERİ

İşyerlerini tek tek gezerek esnafla sohbet eden Başkan Gül, Aydın Özer ve beraberindeki heyet esnaflar tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Çarşıda bulunan turistler tarafından da ilgiyle izlenen ziyaretler sırasında esnafa ve vatandaşlara bayram şekeri ikram edildi.

AYDIN ÖZER’E TEŞEKKÜR

Kurban Bayramı’nın paylaşımcı ruhuna uygun bir buluşma gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Gül, “Esnaf ziyaretimizde bize eşlik ederek ilçemizi onurlandıran Antalya Milletvekilimiz Aydın Özer’e ve diğer konuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bugün merkezdeki esnafımızla bir araya geldik. Bizi çok sıcak karşıladıkları için esnafımıza da teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle değerli Kemerli hemşerilerimin, Antalya’mızın değerli halkının, büyük Türk milletinin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlarken, bayramda yapılan tüm ibadetlerin kabul olmasını diliyorum” dedi.

 

HER MAHALLELEDE BAYRAMLAŞMA

Öte yandan Başkan Mustafa Gül ve beraberindeki heyet ilçe merkezindeki ziyaretlerine devam ederken diğer mahallelerde de başkan yardımcıları ve meclis üyeleri görev aldı. Çamyuva ve Arslanbucak’ta Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Göynük’te meclis üyeleri Semih Top ve Cumali Afşin, Tekirova ve Çıralı’da Meclis Üyesi Recep Yılmaz, Beldibi’nde meclis üyeleri Sedat Akan ve Ahmet Ali Güven, Kuzdere ve Kiriş’te Meclis Üyesi Özcan Çeliktaş esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle