Hoşgeldiniz  

Başkan Gül aşure dağıttı

Semih Köken | 23 Eylül 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül aşure dağıttı

Kemer Belediyesi’nin Aşure ayı etkinlikleri kapsamında,  ilçenin 12 mahallesinde yapacağı aşure ikramları Huzur Camii’nde başladı. Cuma namazı sonrası düzenlenen etkinlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, hemşerilerine aşure ikram etti.

 

Kemer Belediyesi’nin 10 yıldır geleneksel hale getirdiği Aşure ayı etkinliği bu yıl da büyüyerek devam ediyor. Belediye ekipleri, 3 hafta boyunca ilçenin 12 ayrı mahallesindeki semt pazarlarında aşure dağıtımı yapacak.

 

İLK AŞURE HUZUR CAMİİ’NDE DAĞITILDI

Aşure ikramlarının ilki Kemer Huzur Camii’nde yapıldı. Cuma namazı çıkışında başlayan aşure dağıtımına katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, kazan başına geçerek hemşerilerine aşure ikram etti. Etkinliğe İlçe Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, Kemer Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Tıraş, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, çok sayıda Kemerli ile yerli ve yabancı turistler katıldı.

 

GÜL: TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Etkinlik hakkında bilgi veren Başkan Gül, “Cuma namazı çıkışında halkımızla birlikte aşımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Beldibi’nden Çıralı’ya kadar 12 mahallemizde aşure ikramlarımız devam edecek. Ben de programım müsait olduğu sürece bu dağıtımlara katılacağım. Tüm hemşerilerimizi ve ilçemizdeki misafirlerimizi aşımızı paylaşmaya bekliyoruz. Mübarek Muharrem ayı ve Aşure günü çok önemli! Bu günler ne kadar unutturulmaya çalışılsa da biz unutturmayacağız. Belediye olarak 10 yıldır bu etkinlikleri düzenliyoruz. Bundan sonra da düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.  

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle