Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, AK Parti İlçe Başkanı Minta’ya sordu:

Semih Köken | 23 Eylül 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül, AK Parti İlçe Başkanı Minta’ya sordu:

Federasyondan gelen parayı ne yaptın?

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,  aynı zamanda AK Parti İlçe Başkanı da olan Kemerspor 2003 Kulübü Başkanı İsmail Selami Minta’ya, “Kemer’e yeni bir stadyum yapılması için federasyondan gelen parayı ne yaptın?” diye sordu.

3 Lig’de mücadele eden Kemerspor 2003 Kulübü ve AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta bir TV programında yaptığı açıklamada kulübe Kemer Belediyesi’nin destek vermediğini iddia etmiş ve “Kemer Belediyesi Kemerspor’a sahip çıkmıyor” yönünde iddialarda bulunmuştu. Bu iddialara cevap veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Minta’nın kendiyle bile çelişen iddialar ortaya attığını savundu.

“MİNTA KENDİSİYLE BİLE ÇELİŞİYOR”

Başkan Gül konuyla ilgili açıklamasında, “AK Parti İlçe Başkanı Minta bir TV programında yaptığı konuşmada “Kemerspor’a belediyenin sahip çıkması gerekir” yönünde bir açıklama yapmış. 2014 yılında İsmail Selami Minta’ya destek verdim ve bu sayede kulüp başkanlığına getirildi. Yani o makama seçimle gelmedi, bizim desteğimiz sayesinde başkan oldu. Kemer Belediyesi olarak Kemerspor Kulübü’ne en büyük desteği biz verdik.  Minta, o günlerde kendisi de bu yönde açıklama yaptı ve “Belediyenin desteği olmasa kulüp ayakta duramazdı” dedi. Ancak AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı’na atandıktan sonra tam tersi bir açıklama yaparak “Kemer Belediyesi takıma hiç destek vermedi” dedi. Biz de bunun üzerine takıma desteğimizi çektik ve “Buyurun o zaman bildiğiniz gibi yönetim” dedik. Ama geçen akşam TV programına çıkıp da tekrar “Belediye destek vermezse bu takım yaşayamaz” demesi bu konuda sağlıklı düşünmediğini, net bir fikrinin olmadığını, kendiyle bile çeliştiğini bir kez daha ortaya koymuştur” dedi

 

“STADYUM YAPMAMIZA AK PARTİ ENGEL OLDU”

Kemer’de yeni bir stadyum yapılmasına AK Partili Meclis üyelerinin engel olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Gül, “Hükümet olarak hani Kemer’e bir stadyum yapacaklardı. Biz 2010 yılında Kemer’e yeni bir stadyum yapılmasını meclis gündemine getirdiğimizde AK Partili meclis üyeleri karşı çıktılar. Oylamada destek vermedikleri için bu konuyu meclisten geçiremedik” şeklinde konuştu.

 

“STADYUM İÇİN GELEN PARANIN HESABINI VER!”

Başkan Gül açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bir gün bana geldi “Ağabey federasyon para verecek stadyumu yapacağız” dedi ve bu konuda bizden destek istedi.  Biz de bu fikre destek verdik,  federasyonla görüşmeler yaptık ve stadyum için para gelmesini sağladık. Yani Kemer’e yeni yapılacak stadyumla ilgili federasyondan para da geldi. Ben şimdi İsmail Beye soruyorum: Federasyondan gelen paraya ne yaptın? Saha orada eskisi gibi duruyor, bu parayı sahaya harcamadın, o zaman federasyondan gelen para ne oldu? Bunu kamuoyuna bir açıkla! O para stada harcanmadığına göre nereye harcandı? İsmail Selami Minta önce bunu bir açıklasın ve bu paranın hesabını versin. Kemer’de kulüp başkanlığı yapan insanların ekonomik durumu nasıl değişti, bir araştırılsın, o zaman bu konu açıklığa kavuşacaktır”

????????????????????????????????????

GECEN YIL RUS TURIST SAYISINDA REKOR SEVIYEYE ULASAN KEMER’DE DE BU YIL DA REKOR BEKLENIYOR. KETAV VE KEMER BELEDIYE BASKANI CHP’LI MUSTAFA GUL, TURIZMDEKI RAKIPLERININ ARTIK SADECE ISPANYA, ITALYA VE YUNANISTAN OLMADIGINI SOYLEDI.(FOTO:KEMER-DHA-ARSIV)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle