Hoşgeldiniz  

Atso Bahçesi Expo 2016’nın “En İyi Kurumsal Bahçesi” Seçildi

Semih Köken | 01 Kasım 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Atso Bahçesi Expo 2016’nın “En İyi Kurumsal Bahçesi” Seçildi

EXPO 2016 Antalya alanı içerisinde bulunan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bahçesi ‘En İyi Kurumsal Bahçe’ kategorisinde birincilikle ödüllendirildi.

EXPO 2016 Antalya Ödül Töreni, EXPO Kongre Merkezi’nde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) Başkanı Bernard Oosterom, AIPH Genel Sekreteri ve Onursal Jüri Başkanı Tim Brıerclıffe, ülke bahçelerinin yöneticilerinin katılımıyla yapıldı. Törende EXPO 2016 Antalya’nın en iyi bahçeler ödüllendirilirken, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın bahçesi de “En İyi Kurumsal Bahçe” kategorisinde birinci seçildi.

ATSO Başkanı Davut Çetin, EXPO 2016 Sergi Alanı’nda 500 metrekarelik bölümle yer alan ‘ATSO Bahçesi’nin “En İyi Kurumsal Bahçe” seçilmesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın dünyanın en büyük organizasyonlarından Botanik EXPO’nun Antalya ve Türkiye’ye kazandırılmasında büyük pay sahibi olduğunu belirten Başkan Davut Çetin, “ATSO olarak EXPO Alanı’nda en büyük ve en güzel bahçelerden birini inşa ederek yerimizi aldık. Kurduğumuz ATSO Bahçesi’nde endemik bitkilerinden özel bir ortam oluşturduk. Projesi Mimar Selahattin Çelik tarafından hazırlanan kurumsal bahçemizi, alandaki Kongre Merkezi ve EXPO Kulesi’nin bulunduğu bölgede hizmete açtık. Burada Odamız faaliyetlerinin yanı sıra, üyelerimizin ve kentimizin tanıtımını yaptık, etkinlikler düzenledik. Bahçemizde, EXPO 2016’ya gelen yerli ve yabancı iş adamları heyetlerine çeşitli sergiler vasıtasıyla Antalya ve bölgemizle ilgili tanıtımlar yaptık” diye konuştu.

ATSO Bahçesi’nin hazırlanmasında bir ekip çalışması yapıldığını da ifade eden Başkan Davut Çetin, “ATSO Bahçesi’nin planlanmasında, oluşturulmasında ve açık kaldığı süre içinde emeği geçen arkadaşlarıma ayrıca teşekkür diyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle