Hoşgeldiniz  

Antalya’da zehir tacirlerine darbe

Semih Köken | 15 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da zehir tacirlerine darbe

Antalya’nın 6 ayrı mahallesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 kilogram eroin maddesi ele geçirilirken, operasyonda gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı. Narkotimin dedektör köpekleri Zeus ve Ben ise, uyuşturucu maddelerinin yerlerinin belirlenmesinde büyük rol oynadı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yeşildere, Doğuyaka, Gebizli, Baraj, Hüsnü Karakaş ve Güneş Mahallerinde operasyon düzenledi. Narkotim ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, 11 kilogram 172 gram eroin, 32 adet ecstasy hap, 75 gram esrar, 2 gram kokain, 1 gram bonzai ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

500 POLİSİN KATILIMIYLA EŞ ZAMANLI OPERASYON

Tutuklanan zanlıların ifadeleri doğrultusunda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen adreslere bu sabah 500 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlendi. Narkotik dedektör köpekleri ‘Zeus ve Ben’in destek verdiği arama tarama faaliyetlerinde, 5 paket 195 gram esrar, 195 paket 110.5 gram eroin, 20 paket 21 gram kokain maddesi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 20 bin 84 TL para, 2 adet ruhsatsız tabanca, 34 adet fişek, 2 adet av tüfeği, 3 şarjör ele geçirildi. Gözaltına alınan 59 şüphelinin ise emniyette ifade işlemleri devam ediyor.

Öte yandan ele geçirilen materyaller ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde sergilendi. Zeus ve Ben’in komutlara tam uyması ve akrobatik hareketlerde bulunması renkli görüntülere sahne oldu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle