Hoşgeldiniz  

Antalya’da 3 Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

Semih Köken | 06 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da 3 Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bir hamamdan hırsızlık yapan 2 şüpheli ile çalıntı malzemeleri satın alan 1 kişi tutuklandı.

Antalya'da 3 Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı, System.String[]
Antalya’nın  Manavgat İlçesi’nde bir hamamdan hırsızlık yapan 2 şüpheli ile çalıntı malzemeleri satın alan 1 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre,  Manavgat‘ın  Side Mahallesi’nde faaliyet gösteren hamamda önceki gün saat 18.30 sıralarında 2 dizüstü bilgisayar ve LCD televizyon çalındı. Hamam yetkililerinin haber vermesinin ardından  Manavgat İlçe  Jandarma Komutanlığı ve  Side  Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı.  Jandarma tarafından hamamda ve çevrede yapılan incelemede hırsızlığı U.T. ve C.G.’nin gerçekleştirdiği belirlendi. Jandarmanın düzenlediği operasyonda iki şüpheli gözaltına alındı. Çalıntı dizüstü bilgisayarlar ele geçirilirken şüpheliler sorguda televizyonu ise uyuşturucu almak için H.K.’ye verdiklerini söyledi. Evine yapılan baskında çalıntı televizyon ve bir miktar uyuşturucu madde bulunan H.K. de gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

Ele geçirilen eşyalar ise sahiplerine teslim edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle