Hoşgeldiniz  

Adana’da Hayatını Kaybeden Öğrenciler ve Şehitler İçin Kemer’de Mevlit Okutuldu

Semih Köken | 05 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Adana’da Hayatını Kaybeden Öğrenciler ve Şehitler İçin Kemer’de Mevlit Okutuldu

Kemer Belediyesi ve İlçe Müftülüğünün birlikte düzenlediği Adana’nın Aladağ ilçesinde özel bir yurtta çıkan yangında hayatını kaybeden 11 öğrenci, 1 personel ve Şehit Askerlerimiz için mevlid-i şerif okutuldu.
Kemer Göynük Mahallesinde okutulan mevlit programına, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Meclis Üyeleri Semih Top ve Mustafa Bilici, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bir çok hocanın yanı sıra İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş’in okuduğu Kuran-ı kerim ile birlikte vatandaşlar da dua etti. Mevlit sonrası Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül mevlit programına katılan vatandaşlara kendi elleri ile yemek ikram etti.
Başkan Mustafa Gül yaptığı açıklamada Adana’da yüreğimizi parçalayan vahim bir olay sonucu 11 küçük öğrenci kardeşimiz ve 1 de personel olmak üzere 12 can hayatlarını kaybettiler. Bu yangın ve kaybedilen canlar hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Ayrıca ülkesi için şehit olan gerek Emniyet gerekse askerlerimiz için de Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve ülkemize baş sağlığı diliyorum. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle