Hoşgeldiniz  

75 milyon ₺ SMA hastası çocuklar için kullanılsın mı?

Semih Köken | 04 Ocak 2021 | Gündem A- A+

75 milyon ₺ SMA hastası çocuklar için kullanılsın mı?

Milli Piyango’dan Varlık Fonu’na aktarılan 75 milyon ₺ SMA hastası çocuklar için kullanılsın

Milli Piyango'dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon ₺ SMA hastası çocuklar için kullanılsın

Milli Piyango tarihinin en yüksek ikramiyesi olan 100 milyon TL, bir adet çeyrek bilete isabet edince 75 milyon TL’lik ikramiye tutarı Türkiye Varlık Fonu’na kaldı. Bu gelişmenin ardından “Milli Piyango’dan Varlık Fonu’na aktarılan 75 milyon TL, SMA hastası çocukların tedavilerine harcansın” sesleri yükseldi. ’75 milyon’ sözcüğü 130 binden fazla kullanımla Türkiye’de bir numaralı sosyal medya gündemi oldu.

Sanatçılardan siyasetçilere birçok ünlü isim kampanyaya destek verdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde onaylanan yasayla tedavileri için bağış kampanyası yürütülen yüzlerce SMA hastası çocuğun zor durumda kalacağı da dile getirildi.

Ünlü isimlerin konuyla ilgili paylaşımları şöyle:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: Milli Piyango’dan Varlık Fonu’na aktarılan 75 milyon ₺ SMA hastası çocuklar için kullanılsın!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: Milli Piyango’dan Varlık Fonu’na aktarılan 75 milyon ₺ SMA hastası çocuklar için kullanılsın! #İkramiyeSmalıÇocuklaraVerilsin

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Milli Piyango’dan Varlık Fonu’na aktarılan 75 milyon ₺ SMA hastası çocuklar için kullanılsın.

Hayko Cepkin: Varlık fonuna aktarılan 75 milyon₺ SMA hastası çocuklar için kullanılsın…

 

Cem YılmaZ: “Şimdi bu fikre bir şey desek vay siyaset yapıyorsun deniliyor. 2/3 aydır bu konuda yüzlerce çaresiz insan ile görüştüm, bazılarına elimden geldiğince yardım ettim. Olmuyor yetmiyor. Milli piyango için bundan güzel bir öneri olamaz gelin yapın bu iyiliği” ifadelerine yer verdi.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle