Hoşgeldiniz  

43 kentin sporcusu Kemer’de buluştu

Semih Köken | 20 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

43 kentin sporcusu Kemer’de buluştu
Petank Şampiyonası başladı

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Türkiye Bocce (Petank) Şampiyonası Kemer Ralli Alanı’nda başladı. Başkan Gül, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Turizmin olduğu kadar sporun da merkezi haline gelen Kemer, bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Kemer Belediyesi’nin desteği ile Türkiye Bocce, Bowling Dart Federasyonu tarafından düzenlenen Şehit Halil Kantarcı Türkiye Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Petank Şampiyonası, Kemer Ralli Alanı’nda başladı.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

23 Nisan Pazar günü kupa töreniyle sona erecek şampiyonada; 138 erkek takımı, 240 kızlar takımı olmak üzere toplam 378 takımda bin 200 sporcu mücadele ediyor. Şampiyonanın açılış törenine Türkiye Bocce, Bowling Dart Federasyonu Başkan Vekili Doç. Dr. Mutlu Türkmen, Antalya İl Temsilcisi Saadettin Karatekeli, antrenörler, sporcular ve Kemer halkı katıldı.

KEMER’DEN 8 TAKIM

Kemer Belediye Spor, Kemer Bocce Spor Klubü, Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Kemer Belediyesi Yat ve Yelken Kulübü ve çeşitli okul takımlarından oluşan 8 takım şampiyonada Kemer’i temsil ediyor.

GÜL BAŞARILAR DİLEDİ

Sporun ve sporunun her zaman yanında olduklarını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Çeşitli daldaki sporların gelişmesi için belediye olarak her zaman destek veriyoruz. Kemer bocce konusunda da önemli bir merkez haline geldi. Bu şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık, ayakkabılar ve açık hava

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle