Kemer Belediyesi Ocak 2019 yılı ilk meclis toplantısı Başkan Mustafa Gül Başkanlığında yapıldı. Meclis üyelerinden Mustafa Bilici, Batur Işık ve Bayram Karaman’ın katılmadığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Başkan Gül, Yeni Yılın ilk meclis toplantısının ülkemize ve Kemer’imize hayırlı olmasını temenni ederim dedi. Antalya’ya gelen 14 milyon turistin yaklaşık 4 milyonu Kemer’e geldi. Gazipaşa hava alanın açılmasına rağmen Rus turistlerin Kemer’i yine tercih etmeleri bizleri oldukça mutlu etmiştir. Doluluk oranları çok iyiydi. Daha da iyi olacaktır. Kemer belediyesinin Afrinde savaşan askerlerimize yaptığı yardımları ve Yapılan bir çok yardımlara değinerek Meclis üyelerine teşekkür ederken geçen zaman süresinde Meclis’te alınan kararlarda tatlı mücadelelerimiz oldu. Bu mücadele sırasında istemeyerek sizlerin kalbinizi kırdıysam özür dilerim, diye konuştu. Başkanının konuşmasının ardından gündem maddelerin geçildi.
Gündemin 2. Maddesinde yer bir önceki toplantıda alınan kararlara ait karar özetlerinin okunması ile devam edildi.
Göndemin 3. Maddesinde yer 2018 yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için Denetim Komisyon Üyelerinin belirlenmesinde CHP GRUBU ADINA SEMİH TOP, AK PARTİ GURUBU ADINA RAMAZAN ASLANCAN VE MHP GRUBU ADINA CUMALİ AFŞİN seçildi.

Gündemin 4. Maddesinde yer alan Belediyede boş bulunan kadro karşılığı sözleşmeli personel çalıştırılması ve 2019 yılında önedenecek ücretlerinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edilirken ücretleri ise Şubat ayında yapılacak toplantıda belirlenmesi kararlaştırıldı.
Gündemin 5. Maddesinde yer alan sözleşmeli Avukat çalıştırılması ve ücretinin belirlenmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 6. Maddesinde yer alan Huzur hakkı ücretinin belirlenmesi 100 TL olarak oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 7. Belediyenin ZABITA Memurlarına verilecek fazla mesai ücretinin görüşülmesi, 520 TL olarak belirlendi.
Gündemin 8. Maddesinde yer belediyenin 2019 yılı gelir tarifesinde yapılacak olan değişiklerinin görüşülmesi, oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 9. Maddesinde yer alan Meclistatil yapılacağı ayın belirlenmesi, Ağustos ayı olarak belirlendi.

Bir sonraki Meclis toplantı günün belirlenmesinin ardından Meclis dağıldı. Bir sonraki Meclis toplantısı 1 Şubat 2019 saat 16.00

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Semih Top ve Özcan Çeliktaş dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Sedat Akan dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Arif Çelik dahil