Hoşgeldiniz  

YE KÜRKÜM YE

SEZEN TURHAN | 11 Haziran 2022 | Yazarlar


SEZEN TURHAN
sturhan016@gmail.com

Selamlar herkes iyidir umarım şimdi içinden sen nasılsın asıl diyenler son derece iyiyim; neden mi ? onca şey yaşanmışken neden iyisin?? çünkü dimdik ayakta kalabilmenin haklı gururunu yaşıyorum izin verirseniz ?! yaşadığımız minnak çaplı olaylar da yıldıramadı şahsımı ve sevdiğimi, biz yine bildiğiniz iş güç koşturmaca hangi koşulda olursa olsun gerçeğin peşinde haklının yanında olmaya devam edeceğiz nacizane..

Hoş gün geçmiyor ki kemer de yeni bombalar patlamasın duyduklarımızın yazdıklarımızın dışında bir de henüz konu etmediklerimiz var , nasılsa zamanı gelecek az biraz daha bekleyiveriniz lütfen! Dışardan bakınca adam sandığınız sallamaların, görüntüsü ile örtüşmeyen karakterlerini ortaya dökmeye de hazırlanma vakti geldi de geçiyor bile demek istedim , sizde biliniz aramızda yabancı yok vesselam; duymak istediklerinizi aslında sizin de bilip bizim kaleme döktüğümüzde şaşırmaz tavrınız ele verecek , ben demiştim dediğinizi duyar gibiyim muhterem kişilerin çevirdiği dolapları.. Pek bilmece gibi oldu diyenlere arkası yakında 🙂

Demem o ki her kravat takanı takım elbise giyeni marka takılanı alıp ta böyle tepemize taç yapmamayı da öğreneceğiz hep birlikte; çirkin düşüncelerini türlü aymazlıklarını saklamaya yetmiyor maalesef pahalı kaftanları. Neyse dediğim gibi arkası yakında..

Turizm sezonu Kemer’de de başladı gördüğünüz üzere fakat geçen gün çamyuva ziyaretimde muhteşem sahil bandında ki parkın kırık dökük aydınlatma lambaları dikkatimi çekti görmek istediğimi gördüğümden asla değil.. rahatsız oldum bir birey olarak onca turist misafirin tatil yaptığı birçok otele ev sahipliği yapan çamyuva parkında ki görüntüler hiç mi dikkat çekmemiş hiç mi görevli ekipler tarafından kontrol edilmemişti? öyle ki kırık lambalar çöp kovası formuna dönüştürülmüş vaziyette idi, üzüldüm üzüldük hatta paylaşımını dahi yaptım yaralı yürekler hemen nice dertlerinden daha dem vurdu. Aslında kısaca ne demek istiyoruz biliyor musunuz ?sadece bakın biraz etrafınıza bakın hizmet yapmak bu kadar zor mu sanki cebinizde ki paranızı alıyorlar deliği küçükken kapatmak değil mi önemli olan büyümeden başka hallere gelmeden.. Bir de arkamızı dönmeden plaj haline dönüştürülmeye çalışılan büfe kondular hortladı en tazesinden valla kemer’ de hak hukuk kalmadı görünen o kimin eli kimin cebinde belli değil huzurlu günlere dönmek istemenin adını koydurtmazken doğruyu savunanları yazanları da kurduğunuz sazan sarmalı ile uzaklaştırma politikası sürüyorsunuz ekip tamam işlem tamam ne diyelim Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın gün gelir adalet tersine döner ‘ Yediğiniz hurmalar sonra sizi tırmalar’..

AYIŞIĞININ TÜM KARANLIKLARI AYDINLATMASINA AZ KALA..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle