Hoşgeldiniz  

UÇTU UÇTU KEMER UÇTU

SEMİH KÖKEN | 07 Eylül 2017 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Dün yine muhteşem bir gün yaşadık. Kemer tanıtımı adına büyük bir başarıya daha imza atıldı. Kemer’in adı artık gökyüzünde dolaşacak.
Bu başarıdan dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve ekibine özellikle Basın Halkla İlişkiler Müdürü Tamer Mutlu’ya bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Antalya için küçük Kemer için büyük bir olaydı, çünkü bu tip ayrıntıları yakalayıp kamuoyunda patlatmak her baba yiğidin harcı değildir.
Maşallah bunu da Kemer Belediye Başkanı Sayın Gül her fırsatta yaparak Kemer’in adını gündemde tutmayı biliyor.
Malum bayram bitti ve turizmde son çeyreğe girdik, fakat otellerde doluluk oranları tavan yapmış durumda iken otellerin kapı fiyatları yerli turistler için yenilir yutulur gibi değil.
Bir de kaliteye bakarsak 4 ve 3 yıldızlı otellerde kalite resmen çökmüş durumda. Çünkü o fiyatlara bırakın domatesi salatalık ve peynir ile öğün geçiren otellerin olduğunu biliyoruz.
Otelci beyler kazandığınızı lütfen turiste de yansıtın en azından bu sene bari çok fazla şikâyetler almayalım. Sezon iyi diyerek fırsatı ganimete çevirmeye gerek yok. Çünkü bu sene yaptığınız sonra ki senelerde önünüze çıkacaktır.
Biraz da siyaset yapalım!!!
Türkiye Cumhuriyetinin Dış İşleri Bakanı bayramın birinci günü Kemer’i ziyaret etti. Yeni atanan İsmail Selami Minta’ya başarılar diledi. Kemer’e doğal gaz ve Fakülte müjdesi verdi.
Buraya kadar her şey normal iken sanırım Bakana verilen bilgiler yanlış olacak ki, Ak Partiye 2014 Yerel Seçimlerinde ihanet edenlere Bakan Methiyeler düzdü.
Bu sözlerinden dolayı Ak Parti tabanı oldukça rahatsızdı, çünkü ihanet edenlerin çoğunluğu bu toplantıda vardı.
Zaten kalabalık Bayramın birinci günü olması sebebi ile çok fazla değildi. Bakanda nabza göre şerbet verip bol, bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
Ancak sonrasında Ak Parti Vekilinin Kemer’i sık, sık ziyaret etmesi akıllara 3 ay önce Vali Bey ile birlikte geldiği, Kındıl Çeşme olayını aklımıza getirdi.
Çünkü Sayın Vekil o gün yaptığı konuşmanın tam tersine tavır ve davranışlarda bulunması akıllara bir çok soru işareti getirirken eleştiri konusu oldu.
Öte yandan ise Kemer Ak Parti de hummalı bir çalışma sürüyor.15 artı 7 kişilik yönetim kurulu isim listesi sanırım pazartesi günü açıklanacak.
Buna rağmen sosyal medyada bir, bir patlayan açıklamalar ve paylaşımlar Kemer deki huzursuzluğun boyutlarını bir kez daha önümüze seriyor.
Karamsarlığa kapılmadan sessiz ve derinden düşünen bu dava insanlarının emeklerinin heba edilmeyeceğini düşünerek her şey Kemer için diyoruz.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileğiyle…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle