Hoşgeldiniz  

SIRASI GELMİŞKEN

SEMİH KÖKEN | 06 Ekim 2015 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Hemen hemen nankörlükle örtüşse de arada bir kaç fark vardır.bir insanı sırtında vurmak,yarı yolda bırakmak..vb olayları kapsar.aslında ihanet, size faydası olan bir insana kötü bir şekilde cevap vermektir. insanoğlu var olduğu sürece yaşamaya devam edecek duygulardandır.ayrıca ihanet eden kişiye hain denir.

Bu noktada dan hareketle insanoğlunun çiğ süt emdiği düşünülürse bazen bu ihanet  konusunun dikkate alınması gerekir.

Neden dir niçin dir çok tartışılır ama İhanetin büyüğü küçüğü olmaz ve olmamalıdır….

Geçenlerde  mahallenin salepçisi bir beklenti içine girmiş kendince rüyalar görüp hayra yormuş…

Rüyayla gerçeği gör aziz kardeşim , Mecliste çaycın olabilir ama bur da  bir maaş sahibisin otur oturduğun yerde derler adama ihanette gelince  Üras a yapılan ihanetlerinizi bur dan bir yazsam  Kemerde duramazsınız…

Konu aslında siyasi ihanetlere gelince  yazacak o kadar çok şey var ki hangi birini yazalım….

Bakın düne kadar  yerel seçimlerde MHP yi destekleyenler şimdi açılışta protokollerde boy göstermeye şimdiden başladılar bile bunlar da ihanet içinde mi yoksa  ben yaptım oldu zihniyeti içindeler mi anlamak mümkün değil….

Sonra da çok haklılarmış gibi çıkın benden ihanet bekleyin…

Yemezler  kardeşim yemezler önce siz bu davaya olan ihanetinizin hesabını verin  sonra gelin benim gazetemin sayfalarına yorum yapın….

Haddini zi bilin  yoksa her biriniz için özel dosyaları gün yüzüne çıkartmayalım…

Şimdi diyeçeksiniz ki bu gazete devamlı Mustafa Gül e vuruyordu şimdi her sayfasında  onunla ilgili haberler var. Bu bir eleştiridir kabul ederim ama yalan yanlış bilgilerle  karşı görüşüz diyerek  diklenmenin ve hoyratça paylaşım yapıp silmenin hiç bir anlamı yoktur. Öyleki bunu  yapan  arkadaşımısın  sosyo psikolojik sorunları olduğu herkes tarafından malumken iyi  yapılan her şeyi de takdir etmek bizim görevimizdir.

Bakın geçen hafta 670 çoçuk tabletten dolayı sevindi bu hafta bine yakın evladımız hayallerini süsleyen bisikletlerine kavuştu.Söyleyin şimdi bunları kim görmezden gelebilir….

Eğer bu memleketin ekmeğini yiyip suyunu içiyorsak  bu değerlere yapılanlara sahip çıkmak takdir etmek lazım..

Mesela dün Devlet Hastanesinin bölüm açılışında  benim ve Başhekimimizin gözleri doldu. Neden ortada çok güzel bir eser var bunun eksiklerini ortaya koyup o kadar emeği bir kenara atamazsınız..

Bakan beyin  ziyaretine girdiği odada teyzeye söylediği şu  kelimeler aslında her şeyi çok güzel özetliyor “size ve hastalarımıza her zaman yapabileceğimiz  bişeyler vardır”

Geçtiğimiz haftalarda  sosyal  medyada paylaşımlarımdan dolayı sanki bir kürt  düşmanıymışım gibi  çirkin ve mesnetsiz  bir kaç paylaşım oldu. Tamam herkesin görüşüne saygı duyarım ama bana kimse Kürt Düşmanı diyemez  diyenin  ağzına …… biber sürer geçerim diyelim ama asla böyle bir ne düşünçem nede tasarrufum olabilir.

Çünkü ilçemizde  tanıdığım bir çok dost abim , saygı duyduğum  kürt dostlarım var benim tepkim hainlik yapıp hdp ye Pkk ya  yardım eden  soysuzlaradır. Zaten onlar kendilerini çok iyi bilirler.İlçemizdeki bir kaç namussuz yüzünden onları kaybetmeyi hiç bir zaman düşünmedim ve düşünemem de…

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması

dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle