Hoşgeldiniz  

KIYMET BİLENLERE

SEZEN TURHAN | 06 Ağustos 2022 | Yazarlar


SEZEN TURHAN
sturhan016@gmail.com

Selamlarr….

Umarım herkes iyidir yoğun geçen bayram telaşının ardından Kemer’de de tatilcilerin birçoğu evlerine döndüler ancak turist sayımız gayet yeterli diye düşünüyorum.

Uzun geçen pandemi dönemi hepimizi derinden sarsmış iken bu kalabalığa çok da ihtiyacımız vardı fakat otellerdeki her şey dahil sistem maalesef turizm kenti olan Kemer esnafını halen üzmeye devam etmekte. Çaresi var mı olur mu bulunur mu bilemem ben gördüğümü şikayetleri yazmakla mükellefim..

Neyse turizm falan derken asıl söylemek istediklerime gelelim bir an önce..

İki gün yolumun manavgat side ye düşmesi Kemer’e olan hayranlığımı milyon kat daha arttırdı diyebilirim. Yeri geldiğinde çokça şikayet ettiğimiz güzel Kemer’im vallahi de yerini hiçbirisi tutamaz, ne havası ne suyu ne de insanı..

Kızarız küseriz birbirimize ama insanlığından güzelliğinden de ödün verdiremeyeceğim müsadenizle; ne derlerdi biz bize benzeriz tam da öyle galiba herkes birbirini yese de sonunda yine belli bir noktada çok buluşmuşlardır nacizane gördüğüm bildiğim..

Değerli Manavgat Belediye Başkanı Sayın Şükrü Sözen bey ile fuarlarda karşılaşmışlığımız, tokalaşmışlığımız vardır öyle ki geçtiğimiz aylarda çokça fotoğraflama şansım da oldu ancak o kadar cana yakın insancıl tavır sergileyen  başkana manavgat side bölgesinde ki bakımsızlığı hiç yakıştıramadım, nedense  kendimi  kötü ve değersiz hissetmeme neden oldu.

Neredeyse tüm duraklar ,sokaklar bilhassa sahil bandındaki çöp yığınları ve son derece korkunç bir şekilde öbekleşmiş sigara izmaritleri kentin her yanını sarmıştı; bunu görünce kafamda oluşan deli sorular yazdırdı tüm bu cümleleri..

Sonuçta bende yerli bir turist olarak gitmiş bulundum. Apollon tapınağı gibi muhteşem güzellikte ki bir tarihe sahip olmak sanırsam biraz daha dikkat ve özen ister..

Sayın Başkana saygılarımızı iletirken yazdıklarımı da dikkate aldırırlarsa çok sevineceğimizi de bildirmek isterim, hoş ben görevimi yapar şikayetleri yanlışları dile getiririm ancak bundan sonrası sizde değerli Manavgat Belediyesi, son derece pahalı boyutlarda sadece turiste yönelik olan yeme içme yada bilimum ihtiyaçları söylemiyorum bile..

Deneyimleyen çok kişi elbet olmuştur, şöyle yapalım mı yazın bana msj, dm ,whatsapp nerden dilerse güzel gönlünüz; bu sefer iyiyi yazalım artılarını yazalım paylaşalım elbirliği ile bunları yayalım.ne için ? turizm için bizim için ,sizin için kemer için hadi bekliyorum istisnasız herkese yer var yayınlamak üzere memnuniyetlerimiz geleceğimizdir unutmayın..

Çokça sevgiler..

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatmasına az kala…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle