Hoşgeldiniz  

KEMER’E MEKTUP VAR

SEMİH KÖKEN | 30 Nisan 2022 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Kemer’den uzakta geçirdiğim bu bayram buruk da olsa geçip gidiyor. Bu zaman zarfında bana en büyük desteği veren, arkamda dimdik duran değerli hayat arkadaşım Sezen hanıma tüm kamuoyu önünde teşekkürü borç bilirim.

Sevmek ve sevilmenin ne kadar çok önemli olduğunu, bu zor şartlar altında sürdürebilmenin üstün gayret ve dik duruş gerektirdiğini şahsım ve Sezen hanım ile birlikte son derece iyi idame ettirdiğimizin şükrünü yaşamaktayım. İnsan bu günleri yaşarken kimin gerek dost kimin sahte yüzler olduğunu çok iyi anlıyor. Bunun için burada geçirdiğim her dakikanın elbet bir hesabı olacak. İyilere iyi, kötülere ise elimden ne gelirse yapmaktan bir an olsun geri durmayacağım.

Çok şükür yüz kızartıcı bir suçum yok. Birileri gibi ne taciz, ne tecavüz, ne hırsızlık ne de dolandırıcılık yapmadım. Mesleğimi kullanıp kapalı kapılar ardından iş çevirmedim. Türlü türlü sahte hesaplarla kimseye zarar vermedim. Ben bugün neysem yine oyum.

27 dakika şeref-li… bir vatandaşın resmini yayınladım. Tüm suçum bu. Nasrettin Hoca ve avanilerinin bir kumpasıydı bana yapılanlar. Yaşanması gerekiyordu ve yaşıyorum. Allah’ıma çok şükür dimdik ayakta ve eskisinden daha hırslı, dahasert ve daha kararlı olarak çok yakında aranızdayım.

Bundan sonra ben değil siz iki kere düşünün. Bana bunu gösteren adalet bakalım size neler yaşatacak hep birlikte göreceğiz. Herkesin eteğindeki taşlar dökülsün bakalım.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır felsefesiyle yürüdüğüm bu yolda yalnız değilim. Mazlumun yanında haksızlığın karşısındayım. İyiyi, doğruyu, gerçekleri bilip paylaştığım gibi yanlışları yazmaya mazlumun, garibanın yanında olmaya devam edeceğim. Onların bir hesabı varsa yüce rabbimin de elbet bir hesabı olacaktır.

Yıllardır Ayışığı gazetemizde tefecileri yazdım durdum. Yıllar sonra dediklerim bir bir ortaya çıkıyor ve nihayet kemer’de tefecilik operasyonu yapılıyor. Belki bunların baştan yakalanması büyük ağa babaların sırasının geleceğini de gösteriyor. Ucunu açtılar gerisi çorap söküğü gibi gelir evelallah.

Kemer’de ki rantı yiyenler bunu bir, iki uyanık ile hasıraltı ederler; Merak etmeyin her yaptığınız kayıt altında..!

Devletime, Adaletime, Emniyetime güveniyorum. Asıl bunlara yol verenlere yazmak aklımda. Bunların gün yüzüne çıkması mazlumun ahının yerde kalmaması için ben eskisinden daha fazla hazırım. Çok yakında kimsenin yazamadığını yine aynı bu köşemden okuyabilirsiniz.

Şimdilik bu kadarını yazayım, döndüğümde çok şeyin değiştiğini hep birlikte görüp izleyeceğiz. Sanmayın ki unutulur, sanmayın ki kapatılır. Elbet bunların hesabı öbür tarafa kalmadan bu tarafta çözülür.

Tüm islam aleminin, kemerli dostlarımın, arkadaşlarımın mübarek şeker bayramını en içten dileklerimle kutlar, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper saygılar sunarım.

AYIŞIĞININ TÜM KARANLIKLARI AYDINLATMASI DİLEĞİYLE

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle