Hoşgeldiniz  

İKİ KERE İKİ

SEMİH KÖKEN | 28 Ekim 2015 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Bu gün Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.

İki gün sonrada yine bir  seçim sandığı ile karşı karşıya kalacağız . Geçtiğimiz süreç ortada bu zaman zarfında 700 e yakin kişiyi teröre  şehit verdik bunların bazıları sivil bazıları asker ve Polisti..

İçimiz yandı  taş bastık yüreğimize ama yinede demokrasi dedik  ileriye doğru baktık. Çocuklarımızın  geleceği için yine sandık başında istikrara oy vereceğiz.

Neden istikrara diyorum bu geçen zamanda istikrarın nasıl sekteye uğradığını  hep birlikte gördük ve yaşadık…

Bütün bu olaylardan sonra artık Ülkemize nasıl dış mihrakların saldırdıklarını gizliden gizliye yapılan entrikaları bire bir görüp yaşamaya devam ediyoruz. Bir kasım seçimleri bunlara tamda bir cevap verilecek zamandır.Bakalım  hep birlikte bunu görüp yaşayacağız…

Bir Kasım seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesi dileyiğle bu konuyu kapatalım..

 

Kemer gündemini biraz deşeleyelim istiyorum..Çünkü iki günde kemer baya karıştı karışmasına ama bunun nedenlerine indiğinizde menfaat ve çıkar odaklarının yattığını göreceksiniz.

Çünkü ben her yerde ve her zamanda bu memlekete en çok kazık adan adamın Necati Hoca olduğunu söyler dururum Çünkü hocam çok şeyi kendi menfaatlerine kullandığı gibi halka sevimli bir imaj çizmiş ama o imajın altına da bir çok pisliği gizlemiştir. Öyle ki Bütün evraklar  Kemer Belediyesinin emrinde ve bunlar bir bir açılmaya başlandı ve  ihanetler gün yüzüne çıkmaya başladı.

Bir öğretmen bunları Göynük halkına yapabiliyorsa ondan korkmak lazım..Çünkü Geçtiğimiz gün Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ün açıkladığı olaylar yenilir yutulur cinsten değil…

Daha hocanın neleri çıkar bilinmez ama  demek ki hoca herkesi boşuna sarılıp öpmemiş…

Öpmediği ender insanlardan biri olduğum içinde kendimi şanslı hissetmem gayet normaldir diye düşünüyorum…

Gelelim Muhterem abim Biliciye….

Gerçekte Kalbi temiz birisi olmasına rağmen  zamansız atakları her zaman Bilicinin önüne geçmiş ve bahtını kapatmıştır. AK Partinin kurucu olarak çıktığı yolda iki  dostunun kurbanı olmuş ve “BEN ATATÜRK ÇOÇUĞUYUM” diyerek milletvekillik şansını  o gün kaybetmiş birisidir.

Özellikle Antalya nın tüm köy ve kasabalarına Özel idare zamanında bir çok işler ve eserler kazandırmış.Şimdi yola çıktığı arkadaşı karşında durması çok manidardır.

Çünkü Mustafa Gül ün o dönemde canlandıran tek isim Mustafa Bilici dir. Onun bu çıkışları bu saatten sonra  sadece ıvır zıvır olarak kayıtlara girecektir .

Asıl konu bir kasım seçimlerinden sonra AK Parti içinde başlayacak olan başkan adaylığı yarışıdır ve bu yarışa girenlerin yeni isimler olacağı daha şimdiden bellidir.

Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle