Hoşgeldiniz  

HOŞGELDİN ARALIK

SEZEN TURHAN | 11 Aralık 2022 | Yazarlar


SEZEN TURHAN
sturhan016@gmail.com

Selamlarr
Ne iyi geldin Aralık en azından bana iyi geleceğin benim için aşikarken hepiniz içinde güzellikler getirsin.
Heyecanım 2023 e yaklaşmaktan; neden derseniz mis gibi planlarım var ilk ve en önemlisinden birazcık bahsetmek isterim..
Öncelikle ismin pek bişey ifade etmediği yapılan işin konuşulduğu nereden nereye uzandığınızın önem arz ettiği durumlar vakıf olacağından Konyaaltı Haber gazetemi siz değerli Kemerli’ler ile de buluşturmak istiyorum evet yanlış duymadınız iki gözümün çiçeği artık kemer de de dağıtımda olacak Allah’ın izni ile; şöyle ki Kemer gündemini takip etmek tek gazeteyle olmuyor dersem yanılmam sanırım..
Gördüğünüz üzere yetişmek ne mümkün Kİ her gün yeni bir olay olmasın, Dallas dizisini aratmayan kurtlar vadisi temalı kemer gündemine yetişenin vay haline.
Entrika üstüne entrika arkadaş kimse kimseden utanmaz çekinmez olmuş eğitim kurumlarında aşk-ı memnu çekilirken öte taraftan silah sesleri tüm huzurunu kaçırmaya yetti güzelim Kemerimizin.!
Bi düşünsenize şu geçtiğimiz 3-4 seneyi neler yaşadık neler gördük cinayetler den tutunda vurulmalar kırılmalar , haybeden parayı bulanlar ya da parasına tonla para katanlar cenazeler kayıplar var da var saymakla bitmeyecek ama biz yorulduk halk yoruldu bi duyun sesimizi demeyi o kadar çok bağırark demek istiyorum Kİ ,eski ye dönmek bu kadar zor mu olacak o konuda inanın yorumsuzum benimde kafam karıştıysa gerisini siz düşünün.
Andaval dı galiba öyle ettiler cümlemizi söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmayanların tek elinde kalmışız halimiz yaman..
Neyse gelsin 2023 nasıl Özlem’le beklediğimi valla anlatamam, tastamam koca bir işe yaramaz seneyi geride bırakırız inşallah duasıyla hepimize kocaman sevgiler gönderiyorum yürekten..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle