Hoşgeldiniz  

GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAK

SEZEN TURHAN | 28 Mayıs 2021 | Kemer Güncel, Siyaset, Yazarlar


SEZEN TURHAN
sturhan016@gmail.com

Kısaca bir kamu görevlisinin yani devletin çalışanının görevini yapmaması yada hukuka aykırı bir şekilde yapması yada yada devletin rozeti ile kimliği ile bana bir şey olmaz elimde belimde kuvvetli edalarında takılma durumu..
Kadın mı? Erkek mi ? yada cinsel kimliğinin ne olduğunu kestiremediğim alelade sokak  jargonu diye tabir ettiğimiz konuşma şekli, ben bilirim, ben yaparım, ben unutmam nidalarında anlam veremediğim yükselmeler devletimizin size sunduğu hediyemi dir sandınız ? yoksa siz zavallı aklınızla Türkiye Cumhuriyetini mi kullanmaya çalışıyorsunuz?..
Sırtınızı devlet babaya dayayarak yaptığınız artistik patinajları, yediğiniz naneleri hali hazırda lağımlaşmış yüzünüz, kamburlaşmış beliniz de kurtaramaz sizi ve işbirlikçilerinizi..
Burası Türkiye Cumhuriyeti devleti öyle kafana göre posta koyarak iğrenç egolarınızı tatmin etmek de diri tutamamışsa vaziyetinizi ; pörsümüş yanaklarınızdan öper devletin büyükleri..
Mesai saatleri içinde otel lobilerinde topuk sesleriyle inlettiğiniz koridorlarda ben buradayım demeye çalışmanız da son derece trajikomik di belirtmek isterim.
Ya hu bu neyin özgüvensizliği dir?
Ne zaman bu kadar çok ezdiler sizi?
Hangi ara maruz kaldınız bunca hunhar davranışlara?!
Neyse ki artık her yaşta psikolojik destek alarak çözebiliyorsunuz geriden gelen travmalarınızı..
Oysaki kendi ailelerimiz de ki rozetlilerden (amcalarımızdan dayılarımızdan) böyle şeyler görmeyince çok şükür belki de garip geldi bu sansarlar..
Demem o ki bunlardan çokça çıkar karşınıza ,mutlaka kıyıda köşede kanka yaparlar kendilerine ;sonra da kendilerine benzetmeye başlarlar.
Onu buna, bunu ona zımbalama ya çalışırlar..
Şimdi kim bu dediğinizi duyar gibiyim ;ne demişler Arif’e tarif gerekmez ,biraz düşününce bulursunuz diye tahmin ediyorum..
Ama ben belki çookkk sevdiklerime fısıldarım ufaktan.!
Haa unutmadan Sen unutsan da ben UNUTMAM!..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle