Hoşgeldiniz  

DAYANIŞTIK

SEZEN TURHAN | 07 Ağustos 2021 | Yazarlar


SEZEN TURHAN
sturhan016@gmail.com

DAYANIŞTIK

Ne kadar acı ki geçen haftaki merhabamdan bu yana halen hiçbir şey değişmedi güzel ülkemde…

Tam da üç hafta öncesi yeni baştan dolanmıştık Muğla, Bodrum, Marmaris’i…

Bu acının bir haftadır devam ediyor olabilmesi gerçeği, günden güne artan kuru sıcak, gökten yağmur dilemekle geçen her an tarumar etti tüm milletimizi.

Yaralarımız iyiden iyiye kabuklandı, söylenecek sözler bitti kimseciklerde konuşacak ne bir kelam ne de bir umut kalmadı…

Tüm bunlar olurken sevgili kemer halkı üstün birlik ve beraberlik örneği göstererek ilk olarak Arslanbucakta başlayan yangına acil  müdahale ederek çok büyük bir facianın önüne geçmiş oldu. El ele kol kola yürek yüreğe, erkeği kadını herkesler koştu yangın yerine, elinden gelebildiğince kovalarla su taşıyarak kontrol altına aldılar fazlaca büyümeden yangını. Sonrasında Beycikle devam etmesi de yıldıramadı kemer halkını..

Gençlerimiz dört koldan nöbete başladılar, motosikletli ekipler dağ bayır kontrollerine devam ederek şüpheli gördükleri her şahsı güvenlik güçlerine bildirerek durumun vahametini azaltmaya çalışıyorlar.

Nacizane gazetemiz adına da bir Whatsapp yangın grubu kurmuş bulunuyoruz, üzerimize düşeni her daim yapmaya hazır olduğumuzu, Kemer’in sesi olmaya  tüm yayın organlarımız ile devam etmeye her an her koşulda daimi olarak hazır bulunmaktayız belirtmek isterim… Acil durum bildirimlerinizi gerek telefon gerek Whatsapp yahut sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşarak 7/24 bildirmenizi önemle rica ediyorum.

Gün birlik dayanışma günü bunu en iyi anladığımız, en kötü yaşadığımız bir sınavdan daha geçiyor ülkemiz yeniden. Alevler arasına bıraktığımız nice canlar; umarım affeder hepimizi…

Hepimizi çünkü insanoğlunu…

Şunu da belirtmek isterim ki bu yürek yangınının en büyük simsarları ,işi ticari boyuta  dökerek nemalanmaya çalışan ,hayati önem taşıyan malzemeleri kat be kat fiyatlandırarak satışa sunan konuştuğunda mangal da kül bırakmayan fedai abileri sıra size de gelecek elbette…

Unutmayın yaktığınız  kadar yanar,kırdığınız yerden kırılırsınız…

Edit:Aşı durumumu yazacaktım 1 hafta sonrası gayet iyiyim iki gün kol ağrısı yaşamam da gayet normaldi sanırsam ,olmayanlara duyurulur; covit hala var delta olarak devam etmekte heryerden yanmamak için en azından aşıları ihmal etmeyin çokça iyilikler güzellikler olsun hayatımızda yine de inadına SEVGİLERR..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle