Hoşgeldiniz  

COVİT’Mİ CORONA’MI HANGİSİNİ ALIRSINIZ?

SEZEN TURHAN | 26 Mart 2021 | Yazarlar


SEZEN TURHAN
sturhan016@gmail.com

Olduk mu olacakmıyız? var mı yok mu derken maalesef bizi de aldı covit belası..

Aslında mart 12 itibari ile 3 günlük yataktan cıkamama kas ağrısı özellikle belimde korkunç ağrılar baş göstermişti covit olabileceğimi pek düşünmesemde aklımın bir ucunda yer etmiş ki sadece tek bir parol alarak 4.gün ayaklanmıştım.

Çok hafif; şimdi ateş olduğuna kanaat getirdiğim vücut sıcaklığımda artış olmuş en belirgin semptomum ise boğuk bir ses idi..

Ayaklandım ya uzun zamandır süregelen boyun ağrılarımın çaresi için doktor doktor hastane hastane gezmeye tekrar başlamıştım.

Son gittiğim dr um vücudumda ağır metal birikimi olabileceğini söyleyerek çarşaf çarşaf tahliller istedi yaptırdıkkk…(işin maddi boyutuna hiç girmek istemiyorum bile)

Burnumu çeke çeke ve sesimdeki Selahattin  abi edasıyla 8 adet bilumum vitamin mineral takviyesi ile eczanenin yolunu tuttuk sonuç:korkunç fahiş devletin asla ödemediği ilaçlar ve sadece almanız gerektiğini bilmeniz..

Şimdi  diyorum ki her şey de bir hayr varmış bağışıklığım yerlerde dolanır dururken covit kapmışız : biz bi haber?!

Bu arada semih bey’in başlayan kas ağrıları baş ağrısı da çabası…

Bana ne oldu sorusuna cevap ararken görmeye alışık olmadığım bir şekilde Semih beyin de semptomları iyiden iyiye can sıkmaya başlamıştı.

iki gün olmuş ilaçlarımı kullanıyorum geçtiğimiz cuma kız kardeşimin telefonu korkunç gerçeği gün yüzüne çıkardı..

-Abla ben covit’im pozitiff(+)

İşte o an tek aklımdan geçen bizimde korona olduğumuz idi..

Temaslı olarak bildirilmek; en kötüsü filyasyon ekiplerini karşınızda görüp burnunuza ve boğazınıza sokulan o muhterem çubuğun dayanılmaz hafifliği arkasından sonuç bekleme..

Elimize tutuşturulan ilk gün 8+8 devamındaki  4 gün 3+3 şeklinde kullanacağınız RAVİRAN adlı ilacı kullanmak ilk kural..

Pozitif çıktığınız andan itibaren 10  gün ev karantinası,bol c vitamini yaklaşık 3lt su vee vee onca paralar döktüğümüz cağnım vitaminlerim..

Siz bu yazdıklarımı okur iken ben 8. karantina günümde olacağım şimdiye kadar psikolojik mi dir nedir bilmem ama ara ara gelen kas ve baş ağrıları çok hızlı yada fazla konuşunca nefes daralması halen yaşadıklarımız arasında..

Allah kimseyi sağlıkla sınamasın tüm hastalara acil şifalar dilerim

TEMİZE ÇIKINCA GÖRÜŞMEK ÜZERE SAĞLIKLA KALIN…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle