Hoşgeldiniz  

AYARSIZIM Sezen Turhan Yazdı

SEZEN TURHAN | 19 Şubat 2022 | Kemer Güncel, Yazarlar


SEZEN TURHAN
sturhan016@gmail.com

Selamlar
Geldik buralardayız buralardayım,bildiğiniz üzere muhteşem İstanbul Emit fuar seyahatimiz şahane bir şekilde sona erdi, yediğimiz içtiğimiz gezdigimiz gördüğümüz bize kalsın Emitten bı haber olanlar bile göğsünü gere gere dolandı fuar alanında ya! ona yanarım.!
Değerli başkanımız sayın Mustafa Gül ile paylaştığımız fuar yolculuğumuz bizim için verimli geçse de kemer için ne denli verimli oldu onu bilemedim;ben gördüklerimin yalancısıyım daha doğrusu göremedikleri min…
Özenerek aklımız kalarak baktığımız tüm standlar cıvıl cıvıl yanarken kemer standımızın adına turizm kenti oluşuna yakışmayacak boşluğu hepimizi hayrete düşürdü maalesef..
Düzeltmek adettendir düzelecek inşaallah diyelim en güzel temennilerle..
Yanı sıra ilk gün dahi eskilere göre pek bi mutlu etmedi hiçbirimizi nerede o eski günler demeden geçemedik haklı olarak.
Turizm bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un açılışını gerçekleştirdiği Emitt fuarında 30 milyonu aşkın ziyaretçi ağırlandığı belirtilse de ben tatmin edici olduğunu en azından kemerimizin standının yeterli olduğunu düşünemedim.
Neyse diyorum hani hayırlısı diye bişey vardır hepimiz biliriz ya hayırlısııı..
Bakınız her şer de bir hayr vardır vallahi doğru yolunuz da doğru ise ve buna inanıyor iseniz hemde daha doğru..
Diyeceğim o ki İstanbul dedik fuar dedik gittik dedik geldik dedik ama son geldik kısmını çok rica ediyorum tekrar okuyunuz geldikkk..
Çok daha güçlü kuvvetli geldik İstanbul Emitt ve bazı amcalar abiler baba abiler bunlar galiba elleri uzun kocaman kirli lekeli baba abiler biz geldik haberiniz olsun sizede sevgiler….
Ayışığının tüm karanlıkları aydinlatacagı günlere az kala görüşmek üzere..

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle