Hoşgeldiniz  

Adaletin kestiği parmak acımaz

SEZEN TURHAN | 10 Mart 2022 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Yazarlar


SEZEN TURHAN
sturhan016@gmail.com

Bu sayı ne demek istiyorum ya da ne diye haykırmak istiyorum biliyor musunuz??
Sizlere gerçekleri yazıp doğruları anlatmanın, göstermenin, ispatlamanın, belgelemenin en önemlisi bir basın mensubunun görevini yapmasından alınan,içerleyen kişiliklerin aslında bizimle yakınen ne kadar ilgilendiklerini haykırmak istiyorummm…
Çok mu severlermiş miş bizi de haberimiz yokmuş? Ya da ne kadar dokunmuşuz bam tellerine de bunca sese kulak tıkamamımızı beklediler!? Değil kulak tıkamak tabiri yerinde ise iki gözüm açık uyuyorum son bir aydır..
Usulsüzce yapılanların resmi olarak hesabını sordurmak nedir anlam veremedim o zaman hak var hukuk var adalet var da Allah’ın adaleti ne olacak sorarım size!! Adalet tek taraflı işlemiyor maalesef.. bu işte ordinaryus zat-ı muhteremler var nasılsa; hoş onlar da meslekten sıkılmış olmalı ki hedefleri büyütüp gizliden başka sularda yüzme çalışmalarına start vermişler bile… Hayırlısı olsun şansınız dalga dubaranız bol olsun ne diyelim.
Vallahi yoruluyorum da..
Diyorum ne gerek bunca keşmekeşe amma düşününce pasta büyük be değerli okuyucularım kimse payından ödün vermiyor altta kalanın canı çıksın hesabı yersennn.
Yokk yemezler,gerçekten bakın artık kimselerde yemiyor yani, yapmayın gözünüzü seveyim şurada iki kelam güzel kadınlarımızın gününü kutlayacaktım, akıllı kadınların, korkusuz, kendi yalnız başına kalsa dahi ayaklarının üzerinde durabilen, kimselere eyvallah olmayan sevdiklerinin arkasında duvar önünde Kale olan, hakka inanan haksızlığa yine boyun eğmeyen, Allah’tan korkmaz kuldan utanmazlara prim vermeyen güzeller güzeli her biri ayrı çiçek kokan kadınlarımızın bu seneki 8 Mart larıda güçlü olsun…
GÜCÜMÜZ ZEKAMIZDIR!!
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatmaya devam edeceği sözünü vererek sevgiler…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle