Hoşgeldiniz  

ZEYTİNKÖY BÖLGESİNDEN SEÇİLEN ÇOCUKLARA MURATPAŞANIN GÜLEN YÜZLERİ PROJESİ İLE SPOR EĞİTİMİ VERİLECEK

SEMİH KÖKEN | 23 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Kurslar, Antalya merkezde bulunan Park Antalya Spor tesislerinde haftada 3 gün, günde ikişer saat olmak üzere 3 ayda toplam 72 ders saati olarak planlanmıştır. Çocuklarımıza toplam 10 uzman eğitmen tarafından spor eğitimi, 2 Rehberlik Psikolojik Danışman tarafından rehberlik hizmeti verilecektir.

 

Çocuklarımız hem spor yapmayı öğrenmiş hemde farklı yaşam koşullarından gelen arkadaşları ile kaynaşmış olacaktır. Suça bulaşma riski altında bulunan ve maddi yetersizlik yüzünden bu imkanlara sahip olamayan çocuklarımız hayatlarında bir farklılık yaşayacak ve belkide bu şekilde yetenekli olan çocuklarımıza bir yön çizme imkanı sağlanacaktır. Sportif faaliyetler çocuklarımıza fiziksel gelişim sağlayacağı gibi onların ruhsal yönden gelişimlerine de katkıda bulacaktır. Fiziksel ve ruhsal yönden desteklenen bireylerde özgüven duygusunun gelişeceği ve toplumda karşısına çıkacak risklerle başetme yetisi kazanılacağı uzmanlar tarafından da desteklenen bir düşüncedir. Bu sayede düzenleyeceğimiz spor kursuyla risk altında bulunan çocuklarımıza sosyal hayata girebilme, girdikleri sosyal ortamlarda öğrendikleri değerleri ve kuralları uygulayabilme imkanı sağlanacaktır.

 

Bu kapsamda 20 Haziran 2015 günü Park Antalya Tesislerinde projeye dahil olan öğrenciler, velileri, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürü, İnönü İlköğretim Okul Müdürü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin katıldığı proje bilgilendirme toplantısı düzenlenmiş, toplantıda uygulanacak olan program hakkında bilgi verilerek kurs programı velilere dağıtılmıştır.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle