Hoşgeldiniz  

Yaralı Köpek Sevgiyle Hayata Tutundu

Semih Köken | 20 Ağustos 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vicdansız bir sürücünün çarptıktan sonra yaralı bırakıp kaçtığı köpeğe sahip çıktı. Üç bacağı kırılan yaralı köpek,  40 gün süren bir tedavi ve bakımın ardından hayata tutundu. Kendisine gösterilen sevgi ve özveriyi karşılıksız bırakmayan köpek artık yürüyor. Ve kendisini sahiplenecek bir dost arıyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesinin sahipsiz ve yaralı hayvanlar için kurduğu 332 22 33 numaralı acil ihbar hattını, 25 Haziran 2015 tarihinde arayan bir vatandaş yaralı köpek ihbarında bulundu.  Bir sürücünün çarptıktan sonra yaralı halde bırakıp kaçtığı köpeğin durumunun ağır olduğunu bildirdi.

HAYATA TUTUNDU

İhbarın ardından olay yerine giden Büyükşehir Belediyesi veterinerleri ilk müdahaleyi yaparak köpeği hayvan ambulansı ile Büyükşehir Belediyesi Bakımevi’ne götürdü. Burada röntgeni çekilen köpeğin 3 bacağının kırıldığı belirlendi.

ARTIK YÜRÜYOR

Bakım evi çalışanları yaralı köpeğe Efe adını verdi. Uygulanan tedavinin yanı sıra bakımevi çalışanlarının sevgisi ile efe hayata tutundu ve 40 gün süren tedavinin ardından yürümeye başladı. Acımasız bir sürücünün ölüme terk ettiği, Büyükşehir Belediyesi veterinerlerinin hayata döndürdüğü Efe köpeğin şimdi fizik tedavisi sürüyor.

SAHİBİNİ BEKLİYOR

Hızla eski sağlığına kavuşan Efe köpek, şimdi onu sahiplenecek bir dost arıyor. Efe köpeği ya da başka bir hayvanı sahiplenmek isteyen vatandaşlar Kepezaltı sahipsiz hayvan bakımevini haftanın her günü saat 14.00-16.00 arasında ziyaret edebilir. Öte yandan vatandaşların hasta ve yaralı durumda gördükleri bir köpeği 332 22 33 numaralı acil ihbar hattını 7-24 arayarak bildirebilir ve bir hayat kurtarabilir.  köpek tedavvi hayataa tutundu (2)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle