Hoşgeldiniz  

VELES Derneğinden Başkan Gül’e Teşekkür Belgesi

SEMİH KÖKEN | 05 Aralık 2014 | Yaşam A- A+

DSC_1062 DSC_1060 DSC_1061VELES Uluslar arası Kültür ve Dayanışma Derneği İkinci Ulusal Rusça Olimpiyatlarında ‘Rus Ayıcık’, Neşir ve şiir okuma yarışması düzenlemişti.   Kemer Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen yarışmada dereceye girenlere Kemer belediyesi tarafından çeşitli hediyeler takdim edilmişti.

Yarışmalarda katkılarından dolayı Kemer belediyesine teşekkür eden VELES Uluslar arası Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadezda Pelit ve Yönetim kurulu Üyeleri Ekaterina Zenteren ve Lubov Urhanoğlu Başkan Gül’e katkılarından dolayı teşekkür ederek bir de Teşekkür Belgesi takdim ettiler.

VELES Derneği Başkanı Pelit; Türkiye’de Rusça dilini yaygınlaştırma,Türkiye ve Rusya arasında dostluk ilişkileri pekiştirmede yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Türkiye’ de düzenlenmiş olan 2. Rusça dili olimpiyatında aktif katılım ve organizasyon yardımı için Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’e çok teşekkür ediyoruz.dedi

Başkan Mustafa Gül ise; Kemer VELES Uluslar arası Kültür ve Dayanışma derneği Kemer’de çeşitli etkinlikler düzenleyerek Kemer’imizin tanıtımına yardımcı olmaktadır. Kemer Belediyesi olarak dernek ve sivil toplum örgütlerine imkanlarımız dahilinde Belediye olarak yardımlarımızı yapıyoruz.   Ben Kemer halkı adına Kemer’in sesini duyuracak etkinliklere imza atan VELES Uluslar arası Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Nadezda Pelit ve ekibine teşekkür eder başarıların devamını dilerim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle