Hoşgeldiniz  

USLU ” ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI”

SEMİH KÖKEN | 08 Mayıs 2020 | Yaşam A- A+

Antalya Ak Parti Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu, yayınladığı mesaj ile Anneler Günü’nü kutladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“Sabır, fedakarlık, koruyuculuk, kollayıcılık, şefkat, sevgi ve merhamet gibi hasletlerin timsali olan annelerimiz, aile ve toplum hayatımızın yapı taşlarıdır. Bizim inancımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır.

Anne, insanın duygularını, düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir. Sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkilere sahip toplumların arkasında güçlü bir annelik vardır.

Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta kendi annem ve bir anne olarak eşim olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor; dünyanın bütün annelerine güzellikler diliyorum. Annelerimizin ellerinden öpüyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle