Hoşgeldiniz  

Uncalı Mahallesi’ne modern muhtarevi

Semih Köken | 29 Nisan 2016 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Uncalı Mahallesi’ne modern muhtarevi

KONYAALTI Belediyesi tarafından Uncalı Mahallesi’nde yaptırılan muhtarlık binası tamamladı.

Hurma ve Sarısu mahallelerinden yeni muhtar hizmet binalarını hizmete açan Konyaaltı Belediyesi, modern muhtarevi yapımına Uncalı Mahallesi’nde devam ediyor. Bölgede hizmet veren muhtarlara; muhtar hizmet binalarının modern bir yapıya kavuşturulacağı sözünü verdiğini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hurma ve Sarısu muhtarlık binalarının ardından Uncalı Mahallesi’nde de muhtarevi yapımını tamamladıklarını söyledi.

Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak muhtar hizmet binalarını kısa bir süre içinde inşa ediyoruz. Yaklaşık bir ay gibi bir sürede muhtarlık binasını yapıyoruz. İnşaat ile birlikte klimasından mobilyasına kadar muhtarevlerinin tüm tefrişatını da biz yapıyoruz. Muhtarlarımıza hiçbir maliyet çıkarmadan, son derece modern hizmet binaları teslim ediyoruz” diye konuştu.

13 metrekare muhtar odasıyla birlikte bekleme salonu, mutfak ve tuvaletin de bulunduğu muhtarevlerinın toplam 50 metrekare olarak projelendirildiğini ifade eden Başkan Böcek, muhtar evlerinin gerek muhtarların gerek ise mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek biçimde tasarlandığını kaydetti. Başkan Böcek, 20 günde inşaatı tamamlanan mutarevinin, öncelikle Uncalı Mahalle Muhtarı Celil İbik’e ve de mahalle sakinlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.7381546d781a75ecd3024b83ca72642d f94e8af5521aaa49bef8f3833eeea8c9

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle