Hoşgeldiniz  

Ukraynalı çiftin cenazeleri adli tıptan alındı

SEMİH KÖKEN | 30 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Mahmutlar Mahallesi’nde bir sitenin ikinci katında kiraladıkları evde tatil yapan Ukraynalı 38 yaşındaki Viacheslav Samilo ve eşi 37 yaşındaki Maiia Samilo’nun kızı 6 yaşındaki Anzhelika Samilo, 22 Haziran’da saat 15.00 sıralarında, bitkin bir halde balkona çıkarak yan dairedeki Rus komşularına seslendi. Aç olduğunu söyleyen kıza anne ve babasını soran komşular, ‘onlar uyuyor, uyanmıyorlar’ cevabı üzerine şüphelenerek kızdan kapıyı açmasını istedi. Sitenin kapıcısıyla birlikte daireye giren komşular, Ukraynalı çifti evin salonunda oturur vaziyette hareketsiz halde buldu. Alkol komasına girdiği ve buna bağlı öldüğü ihtimali üzerinde durulan çiftin cenazesi incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

‘EVDE HİÇ YİYECEK YOKTU’
İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen Anzhelika Samilo olaya ilişkin pedagog ve avukat eşliğinde soruları cevaplandırdıktan sonra Antalya Sosyal Politikalar ve Aile Müdürlüğü’ne teslim edildi. Anzhelika, geçen cumartesi günü konsolosluk aracılığıyla teslim alınarak ülkesindeki amcasına teslim edildi.

CENAZELER GÖNDERİLDİ
Ukraynalı çiftin cenazeleri bugün özel bir cenaze firması ve sigorta şirketi yetkilileri tarafından ülkesine gönderilmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alındı. Çiftin cenazeleri, özel hazırlanan tabutlara konulduktan sonra kapakları slikonla yapıştırıldı. Bugün özel morgta bekletilecek cenazeler, yarın sabah ülkelerine gönderilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle