Hoşgeldiniz  

Türkiye’nin ilk 100 vergi rekortmeni arasında Akdeniz’den 3 isim

SEMİH KÖKEN | 26 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Maliye Bakanlığı Gelirler İdaresi Başkanlığı’nca 2014 yılı vergilendirme dönemine ilişkin gelir vergisinde Türkiye’nin ilk 100 sıralaması açıklandı. Listede Burdur’dan 1, Antalya’dan ise 2 isim bulunuyor.
Gelirler İdaresi Başkanlığı’nın ‘2014 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli İlk 100 Sıralaması’ listesine Burdur’dan işadamı Adem Sak 13’üncü sıradan girdi. Sak’ın kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi olarak gösterilen faaliyetine ilişkin tahakkuk tutarı 12 milyon 183 bin TL olarak belirtildi.

ANTALYA’DAN 2 İSİM LİSTEDE

Gelir vergisi rekortmenleri listesinde Türkiye’nin 13’üncüsü olan Adem Sak’ın yanı sıra listeye Antalya’dan da iki isim girmeyi başardı. Osman Çaka, kendine ait menkul sermaye iradı faaliyetleriyle 3 milyon 703 bin TL tahakkuk tutarıyla listede 77’nci sırada yer aldı. Antalya’dan Okan Veli Karataş da aynı faaliyet alanında 3 milyon 522 bin TL tahakkuk tutarıyla listede 88’inci olarak gösterildi.
Gelir vergisi rekortmenleri listesinde Şarık Tara Türkiye rekortmeni olurken, Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel ve Mustafa Koç ilk 5’te yer aldı.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle