Hoşgeldiniz  

Trafik terörü bıktırdı

SEMİH KÖKEN | 25 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki İsmet Gökşen caddesi üzerinde hız denemesi yapan sürücüler vatandaşları isyan ettirdi. Cadde üzerinde Yaşam Hastanesi önündeki virajda bir hafta içinde üç otomobilin takla atması çevredekileri çileden çıkardı. Son olarak bir otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle takla atarak Carrefoursa Alışveriş Merkezi’nin önünde durabildi. Alışveriş merkezinin önündeki kaldırımda kimsenin olmaması, olası faciayı önledi.

AKŞAMLARI ÇIKIYORLAR
İsmet Gökşen caddesi modifiye araçların uğrak yeri olmuş durumda. Her gün saat 21.00 ile 06.00 arasında modifiye araçlar sürat ve gürültü yaparak etrafa korku saçıyor. Bölgede oturan vatandaşlar duruma isyan ederek, “Bu yolu hız tutkunları ve zengin çocukları ralli pistine çevirdiler. Bu araçlar bölgede büyük tehlike yaratıyor. Aşırı hız nedeniyle özellikle İsmet Gökşen Caddesi ile Yaşam Hastanesi’nden gelen virajda kaza meydana geliyor. Gece uykusu bize haram oldu” diyerek tepkilerini dile getirdi.

YETKİLİLER EL KOYSUN

Bölgede oturan gazeteci Hüseyin Demir, meydana gelen kazalar ve yolun ralli pistine dönüştürülmesi nedeniyle huzurlarının kaçtığını söyledi. Kazaların yaşandığı virajın hatalı olduğunu da belirten Demir, “İsmet Gökşen Caddesi ile Yaşam Hastanesi’nin kesiştiği notada bir hafta içinde 3 kez ciddi kaza oldu. Araçlar takla atarak alışveriş merkezi önünde durabildi. Yetkililer duruma el koymalı. Bu caddede yaşanan trafik terörüne son vermeli” dedi. Demir ayrıca İsmet Gökşen ve devamındaki Metin Kasapoğlu caddelerindeki trafik sorunlarına bir çözüm bulunmasını istedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle