Hoşgeldiniz  

Tokat Rüzgarı Ankara’da esti

Semih Köken | 31 Ağustos 2021 | Yaşam A- A+

Gelecek parti Ankara il kurucusu Tokat Reşadiye’li Uğur HACIOSMANOĞLU
Gelecek Parti Ankara İl Başkan yardımcısı oldu.

Uğur HACIOSMANOĞLU, Gelecek Parti Ankara İl Yönetimine girdikten sonra  şimdide Gelecek Partisi Ankara İl Başkan yardımcısı oldu.
Reşadiyeli Uğur Hacıosmanoğlu, Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi Ankara İl Yönetimine seçilmişti.
Genel Başkanlığını eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi, Tokat Reşadiye’li Uğur HACIOSMANOĞLU nun il başkan  yardımcısı olması büyük takdir  topladı.
Daha önce yapılan Kongrede katılım sağlayan delegelerin tamamının oyunu alan partinin Ankara Yönetimi Kurucularından Reşadiyeli Uğur Hacıosmanoğlu Merkez il, Ankara İl ve Etimesgut ilçe delegesi olarak Ankara İl yönetim Yönetim Kurulu’na seçilmişti.
Genel Kurulda, Genel Başkan Yardımcısı Gülnur HAYRAN İl Başkanlığı’na yeniden seçilirken, Uğur Hacıosmanoğlu Ankara İl Başkan Yardımcısı oldu.Kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz…
-Uğur HACIOSMANOĞLU kimdir?
-1962 Tokat Reşadiye doğumlu Kızılcaörenli olup Babası Hüseyin Üzeyir, Annesi Sadiye dir.
Okul hayatı İlk Orta öğretim Ankara Lise öğrenimi Reşadiye Lisesi ve Açıköğretim Halkla ilişkiler
İş hayatı sırası ile Ankara Kiska Holding A.Ş – Mesa Mesken Sanayi A.Ş – Usm İletişim (kendi işyeri) Atilla A.Ş – Atl Sağlık Ltd. Şti de halen yönetici olarak görev yapmaktadır.
Ankara Reşadiyeliler Eğitim Dayanışma derneği yön. Kurulu üyesi, Tokat Vakfı ve Baştek Başkent Tokatlılar Eğitim Kültür Derneği sivil toplum kuruluşlarında faaliyet gösteriyor
Siyasi ve ekonomi alanlarında danışmanlıkların yanı sıra, Aktif siyasete Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile beraber Gelecek Partisi’nin Ankara İl kurucusu Etimesgut ilçe, Ankara İl ve Genel Merkez Delegesidir.
Ankara’da Eryaman Etimesgut’da ikamet edip Evli ve 2 kız çocuk babası
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle