Hoşgeldiniz  

Teknolojik eğlence Antalya’da

SEMİH KÖKEN | 15 Aralık 2014 | Yaşam A- A+

Lara’da 1700 metre kare alan üzerine kurulan merkez bölgenin en büyük eğlence kompleksi oldu. Turizmci iş adamı Murat Süğlün tarafından hayata geçirilen For Fun projesi, çocuklar, gençler ve yetişkinler için birçok farklı eğlenceyi biraraya getirdi. 55 farklı bilgisayar oyununun bulunduğu merkezde, simülatör oyunları ile hediye bilet veren beceri oyunları yer alıyor. 8 ayrı lane bulunan merkezde, yetişkinler bowling oynarken çocuklar da bilgisayar oyunlarında gönüllerince eğleniyor.

For Fun’ı diğer şehirlerdeki emsallerinden ayıran en büyük özelliği ise, iç dekorasyonu ve hobi odaları. Karaoke ve elektro gitar odaları ise genç grupları ağırlıyor. Bilgisayar ve gerçeğini aratmayan simülasyon oyunları çocuklar kadar yetişkinlerinde ilgisini çekiyor. Kimi zaman bir yarış pistinde Ferrari kullanabileceğiniz simülatörlerde kimi zaman da kayak yapabiliyorsunuz.

İşletmenin Genel Müdürü Burhan Gümüşoğlu, 300 metrekarelik Lazer silahlarla sanal savaş yapılan odanın da her yaştan insana hitap ettiğini söyledi. Gümüşoğlu, “Burası hazırlanırken 7 yaşındaki bir çocuğunda 70 yaşındaki bir yetişkinin de güzel zaman geçirebilmesi için tasarlandı. Antalya’nın böyle bir işletmeye ihtiyacı vardı” dedi.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle