Hoşgeldiniz  

Talasemi hastaları Kemer’de moral depoluyor

Semih Köken | 08 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Türkiye Talasemi Federasyonu 100 Talasemi hastası ve ailesi ile birlikte, Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen yat turu gezisiyle moral depoluyorlar.

**

Türkiye TALASEMİ Federasyonu, Kemer Belediyesi ve Ginza Turizmin ortaklaşa yapmış olduğu organizasyonla 100 Talasemili hastası ve ailesi, Akdeniz’in gözbebeği Kemer’de yat turuyla moral depoluyor. Kemer Marinada kendilerini bekleyen Ginza Tur’a ait dev Korsan Teknesi ile buluşan Talasemili gençler bol bol fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

ÇOCUKLARIN MORALE İHTİYACI VAR

Türkiye Talasemi Federasyonu Başkanı Ali Kılıç, “Talasemili Genç ve çocukların morale ihtiyacı olduğunu belirterek Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e Ginza Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çetinkaya’ya ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiklerini söyledi. Türk Bayrağı ile donatılmış teknenin hareket öncesi Federasyon Başkanı Ali Kılıç, Başkan Yardımcısı Burhan Kazımoğlu, Sayman Tayfur Aksoy, Kemer Belediyesi Kültür Müdürü Tamer Mutlu, Ginza Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Tekne kaptanı Fatih Murat Kaygusuz hatıra fotoğrafı çektirerek, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle