Hoşgeldiniz  

Sünnet olan Çocuklara Başkandan Ziyaret etti

SEMİH KÖKEN | 10 Temmuz 2014 | Yaşam A- A+

DSC_0004.

Kemer Belediyesinin Belediyesi’nin “Sünnet Organizasyonu” kapsamında bu yıl 85’e yakın çocuk sünnet ettiriliyor. Kemer özel Yaşam hastanesinde hijyenik koşullarda sünnet işlemi gerçekleştirilirken, başvuruların kabulü de sürüyor.

Kemer belediyesi tarafından gerçekleştirilen sünnet organizasyonu, kayıtlara ve cerrahi işlemlere başladı.
Sosyal belediyecilikte öncü olan Kemer Belediyesi, dar gelirli ailelerin dert ve sıkıntılarına ortak olarak onları bir nebze olsun rahatlatmak için projelerine devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen ve geleneksel hale gelen sünnet organizasyonu da başladı. Uzman doktorlar, lokal anestezi yöntemi ile hijyenik, sağlıklı ve tam teşekküllü özel yaşam hastanesinde çocuklarının sünnet işlemlerini gerçekleştiriyorlar.
İhtiyaç sahibi ailelerin sünnet ihtiyaçlarının karşılanması için tamamen ücretsiz olarak yapılan sünnet organizasyonuna bir yenisini daha eklediklerini belirten Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Sünnet olan çocukların sünnet anlarını izleyerek çocuklara geçmiş olsun dileklerinde bulunurken ailelere de hayırlı olsun. Dedi
Kemer Belediyesi, sünnet organizasyonunda çocukların ve ailelerin tüm konfor ve sağlığını düşünüyor. Ulaşım imkanı olmayan ailelerin ücretsiz olarak hastaneye ulaşmasına olanak sağlanıyor. Sünnet için sabahın erken saatlerinde hastaneye gelen aileler, önce kayıt oluyorlar. Sırası gelen çocuklar, daha sonra birer birer içeri alınarak anestezi işlemleri gerçekleştirildikten sonra alanında uzman doktorlar tarafından sünnet edilerek, erkekliğe ilk adımı atıyorlar.
Ücretsiz olarak sünnet edilen çocukların yakınları; “Her zaman elimiz ayağımız sesimiz olan Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür ederiz” dediler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle