Hoşgeldiniz  

Sümeyye Erdoğan Büyükşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti

SEMİH KÖKEN | 05 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük engelli rehabilitasyon merkezi olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelli Rehabilitasyon Merkezi Sümeyye Erdoğan’ı ağırladı. Sümeyye Erdoğan’a ziyaretinde Ulaştırma Denizcilik ve Habercilik eski Bakanı Lütfi Elvan’ın eşi Zeliha Elvan, Antalya Valisi Muammer Türker’in eşi Filiz Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz eşlik etti.

Sümeyye Erdoğan, Engelli Rehabilitasyon Merkezi kapısında özel öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Erdoğan’a ilk olarak merkezi anlatan bir sunum yapıldı. Ardından Ebru Türel, Sümeyye Erdoğan’a 427 öğrencisi bulunan merkezi gezdirerek, yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Merkezde incelemelerde bulunan Sümeyye Erdoğan,  eğitim, drama, müzik sınıfları ile seramik, resim, el işi atölyeleri, fizyoterapi terapi ve aqua terapi bölümlerini ziyaret ederek, engelli öğrencilerle bir araya geldi. Engelli öğrencilerle yakından ilgilenen Erdoğan, onlarla sohbet etti. Özel öğrenciler Sümeyye Erdoğan’a kendi yaptıkları resim ve ürünleri gösterdi. El becerisi atölyesinde, Ayşe Özkan adlı engelli öğrencinin ağladığını gören Sümeyye Erdoğan, Ayşe’nin elini tuttu. Bunun üzerine gülümseyen Ayşe, Erdoğan’a keçeden yapılmış şakayık çiçeği ve el işi ürünlerden hediye etti. Ebru Türel, Sümeyye Erdoğan’a, Büyükşehir Belediye Aile Eğitim Merkezleri’ndeki kadınlar tarafından yapılan Osmanlı tuğrasının bulunduğu tablo hediye etti.

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde daha önce birkaç engelli rehabilitasyon merkezi gezdiğini belirten Sümeyye Erdoğan, “Rehabilitasyonla ilgili Antalya’daki bu merkez kadar kapsamlı, işin farklı boyutlarını bir araya getirerek çok yönlü şekilde eğilen bir merkez görmemiştim. Çok çok başarılı bir merkez. Büyükşehir Belediyesi’ne hem teşekkür ediyorum, hem tebrik ediyorum” dedi.

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle