Hoşgeldiniz  

‘Sizin Fazlanız, Onların Eksiğini Gideriyor’

Semih Köken | 24 Ekim 2015 | Yaşam A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Yeşilırmak Caddesi ve Yeni Mahalle’deki sosyal yardım merkezleri, ikinci el eşya ve kıyafetleri toplayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yardımsever vatandaşların kullanmaktan vazgeçtiği, elektronik eşya, mobilya, mutfak eşyası ve giysiler alınıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. İhtiyaç sahipleri bunun için hiçbir ücret ödemiyor. Eşyaların ulaşımı da yine belediye ekiplerince sağlanıyor.

ADRESTEN ALINIYOR

Hayırsever vatandaşlardan toplanan giysiler yıkanıp, ütülenip paketlendikten sonra barkodlanarak Sosyal Yardım Merkezi’nin mağazasındaki raflarda beğeniye sunuluyor. Mobilya ve elektronik eşyalar ise ihtiyaç sahipleri Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na başvuruda bulunuyor. Sosyal hizmet uzmanları ihtiyaç sahiplerinin evlerini ziyaret ediliyor ve rapor hazırlıyor. Gerekli görülen ailelere ihtiyaçları doğrultusunda yardım ediliyor.

BAĞIŞ VE YARDIM İÇİN BİR TELEFON YETERLİ

Bağış yapmak isteyenlerin 326 57 84 ve 326 12 31 numaralı telefonları arayarak bilgi vermesi yeterli oluyor. Hayırseverlerin bağışlayacağı eşyaları niteliklerine göre paketlemesi gerektiğini belirten yetkililer, yardımları adresinden alıyor. Mağaza stokları, eşya giriş ve çıkışı, kimlere ne kadar eşyanın dağıtıldığı düzenli olarak kayıt altına alınıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle