Hoşgeldiniz  

SİNEMALARDA BU HAFTA!

SEMİH KÖKEN | 02 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

İşte bu hafta vizyona giren filmler…

HAFTANIN FİLMLERİ

YENİLMEZLER: ULTRON ÇAĞI

İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor. Bu kez Thor, Iron Man, Kaptan Amerika ve Hulk’ın yanısıra Hawkeye, Nick Fury ve Black Widow da maceraya katılıp sürprizini koruyan beklenmeyen düşmanlara karşı savaşıyor. Bu kez hiç olmadığı kadar aksiyonlu bir macerayı vadeden film, her bir kahramanın kişisel yaşamına ve aralarındaki ilişkilere vurgu yapmayı hedefliyor. Iron Man, barışın sağlanması için bekletilen bir sistemi yeniden başlatmak ister fakat işler hiç de umduğu gibi gitmez. Bunun üzerine Thor, Kaptan Amerika, Hulk, Nick Fury, Black Widow ve Hawkeye yeniden bir araya gelir. Ultron adıyla bilinen James Spader ise bütün acımasızlığıyla ilerlemekte ve insanoğlunun soyunu tüketmek için korkunç planlar peşindedir. Yenilmezler bir araya gelip savaş başladığında, yeni gizemli karakterler ve gizli ittifaklarla gerilimin dozu iyice artar.

KARLAR KRALİÇESİ 2

2012 yapımı Karlar Kraliçesi’nin devamı olan filmde kahramanlarımız heyecan dolu yeni bir maceraya atılıyor. İlk filmde Karlar Kraliçesi’nin laneti sonrasında yaşananlar sona ermiştir. Cüce Orm nihayet sağ salim evine döneceği için mutludur. Ancak şehre geri döndüğünde düşündüğünden daha zorlu bir hayatla karşılaşır. Artık sıradan bir madencidir ve bu haliyle güzel cüce prensesine ulaşmak bir hayli zordur. Orm kahramanlık hikayelerini biraz cilalayıp ün kazanmaya karar verir, fakat söylediği her yalan yeni bir yalanı doğurunca kendini eski dostları Gerda, Kai ve Luta ile tekrar bir araya geleceği bir maceranın ortasında bulur.

TEHLİKEYLE FLÖRT

Ozan, Çağatay ve Timsah’tan ibaret Flört, yaşadıkları mahallenin düğünlerinde, orkestrada minnet rica çalarak müzisyenlikten para kazanmaya çalışmaktadır. Para kazanırken kendi müzik türlerinden ödün vermek istemeyen 3 kafadar, istedikleri albümü çıkartacak yapımcıyı bir türlü bulamazlar. Çaldıkları bir düğünde kendi müzik tarzlarını davetlilerle paylaşmak zaten bir hatayken, üstüne üstlük Ozan gelinle ‘flörtleşmeye’ başlar. Kendilerini işsiz bulan ve daha kötüsü çevrede sürekli alay konusu olmaya başlayan üçlü, çareyi en son kendi paralarını ortaya koyarak albüm çıkartmakta bulur. Fakat cepleri bomboştur.

YOLUNDA A.Ş ÇİNÇİN BAĞLARI HİKAYESİ

Ankara’nın fenomen internet dizisi Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları şimdi de beyazperdede. Ankara’nın Çinçin Bağları mahallesinde doğup büyümüş Fehmi Kır ve arkadaşlarının Ankara sokaklarında “yolunda” olma hikayesi. Yönetmeni Emre Budak ve senarist Hasan Göktaş aynı zamanda filmin de oyuncuları.

HIZLI VE ÖFKELİ 7

Hız, güzel arabalar, soygun, dostluk, ihanet ve sadakat temaları üzerine kurulmuş, fenomenleşen film serisinin son halkasında Vin Diesel, Dwayne Johnson ve Paul Walker son kez beraber kamera karşına geçti. Serinin son bölümünde Hızlı ve Öfkeli ekibi bu kez İngiltere’den gelen bir intikam planından habersizlerdir. Shaw kardeşi Owen’ın hesabını sormakta ve onu yaralayanların karşısına çıkmaktadır. Shaw Toretto evini havaya uçurduktan sonra Dom yetkili bir devlet ajanından yardım ister. Böylece ekip bir kez daha harekete geçer. Bu kez ABD hükümeti için yaptırılan bir takip cihazını ele geçirmek zorundadırlar.

KUZULAR FİRARDA

Çiftlikteki işlerden bunalan koyun Shaun ve kuzu arkadaşlarının hayallerini bir gün tatile çıkma ihtimalleri süsler. Nihayet o gün geldiğinde planları devreye girer ve hem çiftlik sahibini hem de çiftliğin köpeğini atlatarak firar ederler. Çiftçi uyuyakalınca karavanı kendiliğinden şehre gidip ortadan kaybolur. Kuzular sahipsiz kalmıştır ve köpek dostlarıyla işbirliği yapıp sahiplerini bulmak için şehre giderler. Sırf biraz eğlenmek için atıldıkları bu macera beklediklerinden çok daha maceralı bir deneyime dönüşecektir.

ÖĞRENCİ İŞLERİ

Değerli bir arazi üzerinde bulunan, babadan kalma dersaneyi işleten Kısmet maddi anlamda zor günler yaşar. Bin bir zorlukla işlettiği dersane üzerine müteahhit kardeşi İsmet ile sürekli restleşmektedirler. İsmet dersanenin arsasını satın almaya çalışmaktadır ancak Kısmet her şeye rağmen işini sürdürmeye kararlıdır. Kısmet tüm çabalarına rağmen iflasın eşiğine gelir ve İsmet ile iddiaya girmek zorunda kalır. Buna göre eğer iddiayı kazanırsa İsmet dersanenin borçlarını ödeyecek ve ayrıca öğrencilerden birinin hastane masraflarını da karşılayacaktır. İsmet kazanırsa araziyi satın alacaktır. Kimin sınıfı daha çok sınav kazanırsa iddiayı o kazanmış olacaktır. Kısmet üç yıldır sınavı kazanamayan öğrencilerden kurulu bir sınıfın öğretmeniyken İsmet para karşılığı üniversite öğrencileriyle anlaşıp onlardan

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle