Hoşgeldiniz  

SICAK HAVA BUNALTTI

SEMİH KÖKEN | 18 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Turizm kenti Antalya’da sıcak havalar etkisini arttırmaya devam ediyor. Hava sıcaklığının 36 dereceye yükseldiği Antalya’da sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler deniz ve su parklarına akın etti. Rüzgarın da etkisiyle yakıcı bir havanın etkili olduğu kentte, sahil kıyısına gelenler zor anlar yaşadı.

Hafta içi olmasına karşın sahillerin dolu olduğu görülürken, sahile gidemeyen çocukların adresi ise evlerinin yakınındaki sulama kanalları oldu. Kepez ilçesi Baraj Mahallesi sınırlarından geçen ASAT sulama kanalı, çocukların denizi oldu. Soğuk suya atlayan çocuklar, gönüllerince eğlendi. Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Antalya’ya yerleşen Suriyeli çocukların da kanalda yüzdükleri görüldü.

Tehlikeli olmasına rağmen kanalda serinleyen 15 yaşındaki ortaokul öğrencisi İslam Aksoy, denize gidemedikleri için kanalda yüzdüklerini söyledi. Sıcak havalarda kanalda serinlemeyi tercih ettiklerini söyleyen Aksoy, “Soğuk suda yüzüyoruz. Tehlikelidir ama biz yüzme biliyoruz. Küçük kardeşlerimiz geldiği zaman onlar derin olmayan yerde yüzüyor. Onları tehlikeye atmıyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle