Hoşgeldiniz  

Sanat kurslarına yoğun ilgi

Semih Köken | 17 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce (AKHEM) 2015-2016 Eğitim ve Öğretim döneminde açılacak sanat ve mesleki kurslar için kayıt işlemlerine başlandı.

**

AKHEM bünyesinde bu yıl Türk halk oyunları, bağlama, gitar, keman, ney, ud, dekoratif ahşap süsleme, pul boncuk dikişi, dantel, basit nakış, çeyiz ürünleri kursları açılacak. Merkez bina dışındaki kurslarda resim, heykel, seramik, makinede dantel sarma piko, iğne oyası, dekoratif ev aksesuarları, dekoratif mis sabun, jel mum, tel ve çivi ile takı, kâğıt çiçek, şiş örgücülüğü, plastik-çamur ve alçı şekillendirme, seramik biçimlendirme, takı tasarımı eğitimleri verilecek. AKHEM’de sanat kurslarının yanında bilgisayar destekli çizim, bilgisayar kurulumu-işletmenliği, ileri Excel geliştirme, hızlı klavye kullanımı, bilgisayar destekli muhasebe, üç boyutlu nesne modelleme, Almanca, İngilizce, Rusça dil eğitimleri de yer alacak.

EKİM AYININ İLK HAFTASI BAŞLAYACAK
Mesleki kurslardan cilt bakımı-temel makyaj, kalıcı makyaj, protez tırnak, saç bakımı-yapımı, manikür-pedikür, diksiyon, hasta kabul, havuz suyu operatörlüğü, kalorifer ateşçisi, aşçı yardımcılığı gibi eğitimlere ise işsiz gençlerin ilgisinin arttığı belirtildi. AKHEM binası ve bazı kurumlar bünyesinde açılacak sanat ağırlıklı kurslar, ekim ayının ilk haftası başlayacak ve Mayıs 2016’da sona erecek. (DHA)

1e6dae03ea346386a08a6d5a7b37af70

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle