Hoşgeldiniz  

Şampiyona Coşkulu Karşılama

SEMİH KÖKEN | 11 Ekim 2014 | Yaşam A- A+

Fransa’da 4 Ekim’de 40 sporcunun katıldığı Avrupa Superstock 600 Şampiyonası’nda ilk kez yarışan 17 yaşındaki Toprak Razgatlıoğlu, damalı bayrağı ilk sıradan görerek kupanın sahibi oldu. Kupasıyla Alanya’ya gelen Razgatlıoğlu, yaklaşık 100 motosikletten oluşan konvoy eşliğinde babası Arif Razgatlıoğlu’nun işyerine geldi. Burada bekleyen motosikletçiler ve yakınları genç sporcuyu meşalelerle karşılayarak omuzlara aldı.

KARŞILAMADA UTANIYORUM

Şampiyonluğu babasıyla kucaklaşarak kutlayan Toprak Razgatlıoğlu, yurt dışında 3’üncü kupasını kazandığını söyledi. 600 cc’de ilk kez piste girdiğini belirten Razgatlıoğlu, “İnşallah daha iyi yerler olur ve kutlamalara devam ederim. Bu sezonu bitirdik. Seneye de güzel yarışlar çıkarmak istiyorum. Ayrıca bu karşılamalarda biraz utanıyorum. Babama ‘Yapma’ dedim ama oldu işte” diye konuştu.

MOTOGP İÇİN ÇALIŞIYOR

‘Tek Teker Arif’ lakaplı motosiklet şovmeni Arif Razgatlıoğlu ise oğlunun kendisine çifte bayram yaşattığını söyledi. Çocukluğundan bu yana oğlu için elinden geleni yapmaya çalıştığını dile getiren Razgatlıoğlu, “İnşallah daha iyi başarılar elde edecek. Onun MotoGP’de yarışmasını hayal ediyorum. Onun için çalışıyor. İnşallah gidecek” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle