Hoşgeldiniz  

Rus gençlerin tercihi Kemer

SEMİH KÖKEN | 31 Mayıs 2014 | Yaşam A- A+

TURİZM sezonunun başlamasıyla Kemer sahilleri yabancı tatilcileri ağırlamaya başladı. Kemer’i tercih eden tatilcilerin başında ise Rus gençler yer alıyor.

Kemer, bölge turizmine büyük katkı sağlayan Rus misafirlerini ağırlamaya başladı. Her yaş gurubundan tatilcinin tercih ettiği ilçe, Rusya’dan gelen üniversite öğrencileri tarafından da büyük ilgi görüyor. Gece kulüplerinde eğlenen tatilciler, gündüzleri deniz keyfi yapıyor. İlçede tatil yapan Aksana Kalugina ve Palina Verşina Kemer’e ilk defa geldiklerini ve çok beğendiklerini kaydetti. Moskova Devlet Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nde eğitim gören Kalugina, “Kemer sanal ortamda göründüğünden daha güzel. Denizi ve kumu çok temiz. Hava sıcaklığı çok iyi ve insanlar çok sıcakkanlı. Diskolar çok kaliteli. Önümüzdeki yıl yine burada tatil yapacağım” dedi.

KONAKLAMA TESİSLERİ ÇOK İYİ

Aynı üniversitede turizm eğitimi alan Palina Verşina ise “Burası adeta cenneti andırıyor. Turizm eğitimi aldığım için bu sektörde tecrübem var. Kemer’de müşteriye çok önem veriliyor. Konaklama tesisleri ve servis çok iyi. Deniz, kum, güneş üçlüsüne hayran kaldım. Gece eğlenceleri bir harika” diye konuştu.

Objektiflere poz veren üniversite öğrenciler, daha sonra kendilerini denize bırakarak, sıcak havanın tadını doyasıya çıkardı. Birbirilerine su şakası yapan üniversiteliler, plajda ilgi odağı oldu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle