Hoşgeldiniz  

Polis Otomobiline Çarparak Durdu

SEMİH KÖKEN | 06 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

ANTALYA‘da ‘dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsünü durdurmak için 3 ilçenin polisi alarma geçti. Otomobil ve içersindekiler yaklaşık 40 kilometrelik kovalamacanın ardından polis ekiplerinin otosuna çarparak durdurulabildi.

Olay, sabah erken saatlerde Konyaaltı İlçesi Akdeniz Bulvarı üzerinde yaşandı. Bulvar üzerinde ‘dur’ ihtarına uymayan 07 HZ 743 plakalı otomobil için polis harekete geçti. Önce Konyaaltı ilçesi ekiplerinden kaçan otomobil süürücüsü, ardından Kepez ilçe sınırlarına girdi. Burada barikat kuran polislerin arasından da kaçan sürücü, daha sonraMuratpaşa ilçe sınırlarında kaçmaya devam etti. Bayındır Mahallesi’ndeki sokak aralarında süratle kaçan otomobilin önü, polis ekiplerince kesildi. Polis otolarına çarparak duran otomobilin sürücüsü Emrah S., yanındaki arkadaşı Emre K. ile kız arkadaşları yakalandı. Polise direnen şüphelilere kelepçe takıldı.

SEVGİLİSİNİ TESELLİ ETTİ

Korkudan ağlamaya başlayan sevgilisine sarılan Emrah S., ‘Üzülme sevgilim bir şey olmaz” diyerek teselli etti. Alkollü oldukları için kaçtıkları belirlenen gençler polismerkezine götürüldü. Çarpmanın etkisiyle hasar oluşan otomobil ise otoparka çekildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle