Hoşgeldiniz  

Ömer Nizam ile Filiz Aktaş’ın Mutlu Günü

SEMİH KÖKEN | 02 Haziran 2014 | Yaşam A- A+

Nizam ve Aktaş Ailelerinin mutlu günü

Kemer Belediyesi personellerinden Ömer Nizam ile Filiz Aktaş, hafta sonunda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. İlçe protokolünü de buluşturan düğüne katılan davetliler, çiftin bu mutlu günlerine ortak oldu.

Aslanbucak Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenine, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül, Enduro Spor Kulübü Başkanı Semih Özdemir ve çiftin ailesi ile yakınları katıldı. Birlikteliklerini düğün töreniyle perçinleyerek, dünya evine giren çiftin nikahını, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün kıydı. Genç çiftlerin nikah şahidi ise Kemer Belediyesi Birim Müdürü Nuray Minta, Tuba Karataş, Mehmet Aslan, Belediye Kiralama Servisi Müdürü Adnan Karataş, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir ve İsmail Selami Minta oldu.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, evlilik cüzdanını geline teslim ederken, çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Her iki ailenin de Kemer’in saygın birer ailesi olduğunu da vurgulayan Başkan Gül; “ Bu evliliğinin her iki aileye de hayırlı olmasını temenni ederim” dedi. Nikâh töreninin ardından piste çıkan çift, ilk danslarını yaptı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren ve çiftin bu mutlu gününe ortak olan davetliler ise, oyun pistini bir an olsun boş bırakmadı. Ayışığı  Gazetesi olarak  çifti tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle