Hoşgeldiniz  

Öğrenciler sevimli dostlarla sevgilerini paylaştı

SEMİH KÖKEN | 18 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi küçük ziyaretçilerini ağırladı. Emel Sevgi Taner İlkokulu öğrencilerine veteriner hekimler tarafından sokak hayvanlarına yönelik yapılan çalışmalar anlatıldı.

Öğrencilere barınakta sokak hayvanlarının kısırlaştırılıp ve tedavilerinin yapıldığı klinik odalar veterinerler tarafından gezdirilerek, çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler, barınakta geçirdikleri süre boyunca sevimli dostları ile yakından ilgilenerek, onlarla vakit geçirdiler.

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli veteriner hekimler, sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla öğrencilere sevimli dostların su ihtiyacının artmasından dolayı evlerinin önlerinde ‘bir kap su’ bulundurmalarını istedi.

Sokak hayvanlarının korunmasına yönelik gereken her türlü çalışmayı sürdürdüklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimizin kapıları öğrencilerimize her zaman açık. Bu tür ziyaretler, sevgili öğrencilerimizde olan hayvan sevgisinin pekiştirilmesi için güzel bir fırsat. Burada sevimli dostlarımızla bir araya gelerek onlarla vakit geçirme imkanı buluyorlar” diye konuştu.DSC_8786 DSC_8818

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle