Hoşgeldiniz  

O ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

SEMİH KÖKEN | 23 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Antalya’da B.S. ve babası M.S., dün saat 06.00 sıralarında uyuşturucu madde almak için Yeşildere Mahallesi 1169 Sokak’ta oturan Gökhan B.’ye ait eve gitti. İddiaya göre Gökhan B. ve yanındaki 2 kişi, B.S.’nin üzerindeki 250 lirayı silah zoruyla gasp etti, babası M.S.’yi de rehin aldı. Gökhan B., B.S’ye kendilerine 1000 lira daha getirmesini, parayı getirdikten sonra babasını serbest bırakacağını söyledi. Evden ayrılan B.S., 155 polis imdat hattını arayarak yardım istedi. B.S. polise, babasının rehin tutulduğu evde el bombası ve otomatik tüfekler olduğunu da söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri saat 07.30’da eve baskın yaparak, Gökhan B. ve yanındaki 2 kişiyi gözaltına aldı. Operasyon sonrasında evde yapılan aramada şarjörlü otomatik tüfek ele geçirilirken, M.S.’ye ulaşılamadı. Gökhan B. ilk ifadesinde, B.S. evden ayrıldıktan sonra babası M.S.’yi de serbest bıraktıklarını söyledi.

GÖKHAN B. TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yapılan sorgularının ardından dün akşam adliyeye çıkarıldı. ‘Yağma, hürriyeti tahdit, uyuşturucu maddi ticareti yapmak ve kullanmak, ateşli silahlar kanununa muhalefet’ suçlarından hakim karşısına çıkan Gökhan B., tutuklanırken, diğer 2 kişi ise serbest bırakıldı.

EVDE UYUYORDUM

Olaydan sonra kendisinden haber alınamayan baba M.S. ise dün gece Asayiş Şube Büro Müdürlüğü’ne giderek ifade verdi. Gökhan B.’den şikayetçi olan M.S., oğlu evden ayrıldıktan sonra şüphelinin kendisini de bıraktığını söyledi. Eve giderek uyuduğunu, bu sırada cep telefonunu kapattığı için kendisine ulaşılmadığını belirten M.S., sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle