Hoşgeldiniz  

Norveçli Turistler Tekneye Binerken Denize Düştü

SEMİH KÖKEN | 21 Mayıs 2014 | Yaşam A- A+

Kemer de arkadaşlarıyla eğlenen iki Norveçli turist, geceyi geçirecekleri tekneye binmek isterken denize düşüp boğulma tehlikesi geçirdi. Denize düştükleri çevredekiler tarafından fark edilen turistlerinden biri hastanede yaşam savaşı veriyor.

Edinilen bilgiye göre, Kemer limanında bağlı Rune Steinum’a ait The Getaway isimli Norveç bandıralı teknede konaklayan 7 kişilik Norveçli turist grubu, Kemer’de gece geç saatlere kadar alkol alıp eğlendi. Grup, daha sonra tekneye döndü.

Toplam 7 kişilik grup sohbet ederek tekneye binerken Asle Hugo Martinussen (60) ve Bjorn Winther (66) denize düştü. Arkadaşları tarafından fark edilmeyen Winther, teknenin altına doğru batarken, arkadaşı Martinussen’in hareketleri yandaki teknedeki personelin dikkatini çekti. Winther ve Martinussen, Marina Güvenlik görevlileri ve bazı teknelerin personeli tarafından Sudan çıkarıldı.

Bölgeye çağrılan 112 Acil servis ambulansıyla Kemer Özel Yaşam Hastanesi’ne kaldırılan Winther’in duran kalbi yeniden çalıştırılarak Antalya Özel Yaşam Hastanesi’ne nakledildi. Yoğun bakıma alınan Bjorn Winter’in durumunun kritik olduğu ve aşırı alkol almış olmasının tedaviyi olumsuz etkilediği öne sürülüyor. Asle Martinussen ise Kemer Özel Anadolu Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Martinussen’in sağlık durumunun iyi olduğu ve servise çıkarıldığı öğrenildi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle