Hoşgeldiniz  

Muratpaşa Belediyesi Konuksever Kreşi Hizmete Girdi

Semih Köken | 20 Ağustos 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Muratpaşa Belediyesi, dar gelirli ailelerin çocukları için üçüncü kreşi Konuksever Mahallesi’nde hizmete açtı.

Muratpaşa Belediyesi, dar gelirli ailerle, çalışan annelerin çocuklarına okul öncesi eğitim verilecek kreş sayısını arttırarak, Adalya Vakfı Konuksever Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni hizmete açtı. 140 öğrenci kapasiteli Adalya Vakfı Konuksever Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılış törenine CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan, CHP İl BaşkanıSemih Esen, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve konuklar, çocuklarla birlikte kurdela keserek Adalya Vakfı Konuksever Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni hizmete açtı. Konuksever Mahalle Muhtarı Hüseyin Tunç, hizmetleri nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal‘a teşekkür plaketi verdi.

BELEDİYELERE MURATPAŞA ÖRNEĞİ

Bir toplantı için Antalya‘da bulunduğunu ve bu hizmet için Muratpaşa Belediye BaşkanıÜmit Uysal‘ı kutladığına dikkat çeken CHP Ankara Milletvekili Bilgehan, “Şunu kolaylıkla söyleyebilirim ki katıldığım çalışmalar içinde en güzel en keyif verici etkinlik. MuratpaşaBelediye Başkanımız Ümit Uysal‘ın, bu konuda öncülük yaptığını biliyorum. Belediyelerimizin, aynı Muratpaşa‘nın yaptığı gibi bu konuda hizmet vermesi, çok düşük ücretlerle ihtiyacı olan ailelere hizmeti sunması gerekiyor. Ne yazık ki bugün Türkiye‘de çok kötü şeyler oluyor. Muratpaşa Belediyesi, iyi ki bizi davet etti. Görüyorum ki iyi şeyler de oluyor, içimiz ferahladı” diye konuştu.

MUTLU BİR EĞİTİM HAYATI

Konuksever Mahallesi’nde hizmete açtıkları kreşi Adalya Vakfı aracılığı ile yaptıklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise “Her kuruşu bağışçılarımızdan sağlandı. Bağışçılarımıza, bütün hesaplarımız ve aktivitelerimizi, inceleme hakkı vererek bunu yapıyoruz. Bağışçılarımız, gönüllü, ülkesini, insanını, komşusunu seven insanlardan oluşuyor. Kreşimiz,140 öğrenci kapasiteli. Kreşlerimizin en büyüğü. Dutlubahçe veErmenek Mahallelerimiz’de daha önce açtığımız ve bugün hizmete sunduğumuz Adalya Vakfı Konuksever Kreş ve Gündüz Bakımevlerimize, sadece ekonomisi uygun olmayan komşularımızın çocukları alınıyor. Şehit ve gazilerimizin çocuklarına da öncelik tanıdığımız kreşlerimizde, mutlu bir eğitim hayatı sunuyoruz” dedi.

‘Bir hizmet yaptın mı, herkese aynı hizmeti yapacaksın, fotoğraflık değil’ diyen MuratpaşaBelediye Başkanı Ümit Uysal, göreve gelmesinin ardından geçen 16 aylık sürede gerçekleştirilen çalışmaları konu başlıkları ile anlattı. 16 aylık çalışmaları özetleyen Başkan Uysal, “Sizlere; hizmetin, en güzelini ve en iyisini sunmak için 16-17 saat çalışıyoruz. Bizim ödülümüz; sizlerin ve çocuklarımızın mutluluğu. Bizim ödülümüz, sizler için yaptığımız çalışmaları sizlere anlatabilmek. İyi niyetli, kamu yönetimine tarafsız, partizanlıktan uzak, vatan, millet, insan sevgisiyle bakanlar ve sizlerin desteği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” – ANTALYA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle