Hoşgeldiniz  

Motosiklet tutkunları açılışta buluştu

Semih Köken | 05 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Tasarım motosikletlerin satışının yapıldığı Süpermoto mağazası, Antalya’da Termessos Bulvarı’nda hizmete girdi.

**

Çok amaçlı mağazada bakım ve onarım hizmeti ile motosiklet yedek parçaları, motor kıyafet ve aksesuarlarının satışı da yapılıyor.

AÇILIŞ SOKAK PARTİSİNE DÖNÜŞTÜ

Güvenli motor sürüş teknikleri ve eğitim desteğinin verileceği Süpermoto’nun açılışı motosiklet tutkunlarını bir araya getirdi. Kentteki motosiklet kulüpleri Ata07, MotoTalya, Anka ve TürkChopper üyelerinin motosikletleri ile gövde gösterisi yaptıkları açılışa, motosiklet tutkunlarının yanı sıra Antalya cemiyet hayatının sevilen isimleri katıldı. Mağazanın açılış kurdelesini Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Cansel Çevikol yaptı. Motosiklet severlerin yaptıkları gösterilerle sokak partisine dönüşen açılışta konuklar DJ’in canlı performansı eşliğinde keyifli dakikalar yaşadı.

GARANTİ KAPSAMINDA KALMASINA NEDEN OLUYOR
Mağazasının kurucusu Mehmet Atışçı, Antalya’da çok sayıda motosiklet servisinin kayıt dışı çalıştığını öne sürdü. Atışçı, motosiklet servislerinin kayıt dışı çalışmasının bakım yapılan motosikletlerin garanti kapsamı dışında kalmasına neden olduğunu, düzensiz ve kayıtsız yapılan bakımların ise hem kullanıcının hem de çevrenin güvenliğini tehdit ettiğini dile getirdi. Mehmet Atışçı, Supermoto’da tüm işlemlerin garanti kapsamında olacağını, satış, bakım ve onarım hizmetleri yanında teknik bilgi, güvenli kıyafet, güvenli sürüş, sosyal etkinlikler, çeşitli partiler ve toplantılarla motosiklet sektörüne hak ettiği değeri vereceklerini kaydetti.

SOSYAL PAYLAŞIM ORTAMLARI OLUŞACAK
Atışçı, “Üç katlı Süpermoto’da en alt katında servis, bakım, yedek parça hizmetleri verilecek. Giriş katında motosiklet satışı üst katta ise kıyafet ve aksesuar bölümleri olacak. Motosiklet tutkunları, kullanıcıları ve ilk kez motosiklet kullanacakları bir araya getirmeyi hedefleyen Supermoto’da, sürüşler, grup sürüşleri, eğitim toplantıları, tanışma partileri, test sürüşleri, festival ve spor faaliyetleri düzenlenecek ve bu faaliyetler için sosyal paylaşım ortamları oluşturulacak” dedi. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle