Hoşgeldiniz  

MHP’DEN AKDENİZ EDAŞ’A ZİYARET

SEMİH KÖKEN | 07 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Akdeniz EDAŞ Alanya Bölge Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa’yı makamında ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, Genel Sekreter Ahmet Ali Şahin ve yönetim kurulu üyesi Murat Özsoy ilçeye yapılan altyapı yatırımlarının Alanya turizmine etkisini değerlendirdi. Yatırımların takipçisi olduklarını vurgulayan Er, “Bu yatırımların artmasını temenni ediyoruz. Sürekli ve kaliteli elektrik, turizm kenti olan ilçemiz için ayrı bir öneme sahip. Yılların sorunları var. Yaz aylarında jeneratörlerin gürültüsünden şehir merkezinin kurtulması en büyük dileğimiz. Akdeniz EDAŞ’ın özelleştirme ile artan yatırımlarının Alanya’ya bir an önce etkisini görmek istiyoruz” dedi.

BATI ALANYADA ELEKTRİK SORUNU YOK

MHP’li Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Atilla Baysal ise Akdeniz EDAŞ’ın bölgeye verdiği önemin farkında olduklarını ve yapılan yatırımları yakından takip ettiklerini belirtti. Baysal, “Turizmin başkenti Alanya’da özellikle yaz aylarında yaşanan elektrik kesintileri turizmcileri ve ilçeye gelen misafirleri olumsuz yönde etkiliyordu. Batı Alanya’da turizmle uğraşan çok sayıda dostum var. Batı Alanya’da geçen yıllarda nerdeyse elektrik yok gibiydi. Bizler de  bu çağdışı sorundan ötürü mahcubiyet yaşıyorduk. Özelleştirmenin ardından elektrik dağıtım işini alan Akdeniz EDAŞ, bölgeye önemli yatırımlar yaptı. Özelikle Batı Alanya’da Yatırımlar devreye girdi.  Alanya’nın bölge koordinatörlüğüne çevrilmesiyle hizmetler daha da arttı. Yılların birikmiş sorunlarının bir çırpıda çözüldüğünü gördük. Alanya merkezdede yapılan çalışmaları görüyoruz. Alanya merkezde eskiye nazaran elektrik kesintilerinin önemli ölçüde azaldığını, Batı Alanya’da nerdeyse kesinti olmadığını gözlemliyoruz.Zaman içinde ilçe merkezinde ve batı Alanya’da bu önemli sorundan kurtulacağımıza inanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

YATIRIMLAR SÜRECEK

Er ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Akboğa, yatırımların artarak devam edeceğini söyledi. Son bir yılda 35 milyondan daha fazla yatırım yapıldığını ve halen daha çalışmaların devam ettiğini belirten Akboğa, “Turizmin yoğun olduğu Batı Alanya’dan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Hedefimiz Alanya merkezde de elektrik kesintilerini minimum seviyeye düşürmek. Olumlu tepkiler bizlere ve çalışanlara motivasyon sağlıyor. Bu bağlamda Akdeniz EDAŞ Genel Müdürü Murat Yiğit’e, şirket yöneticileri ve çalışanlarına ilçeye verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle